Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, fiyatı da bayağı uygun. Hem de i5 işlemci var hem de RGB LED var. Çoğu foruma baktım dünyanın en iyi PC'si diyorlar, sizce alınır mı?
Merhaba arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum, fiyatı da bayağı uygun. Hem de i5 işlemci var hem de RGB LED var. Çoğu foruma baktım dünyanın en iyi PC'si diyorlar, sizce alınır mı?
En ucuz Cata Rgb Şerit Led Seti 15 Renk 5 Metre Rgb Şerit Led + Trafo + Kumanda fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Cata Rgb Şerit Led Seti 15 Renk 5 Metre Rgb Şerit Led + Trafo + Kumanda özelliklerini incele, 310,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Noas YL95-9029 9 W E27 RGB Kumandalı Led Ampul fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Noas YL95-9029 9 W E27 RGB Kumandalı Led Ampul özelliklerini incele, 90,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gameforce 7R Pro RGB 4'lü 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gameforce 7R Pro RGB 4'lü 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 389,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.764,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunları alrısanız 2378456283674278346283 FPS olur.