Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #21 Emoloji dedi: Tamam hocam rica ederim. Konuyu soru olarak açın hocam. Genişletmek için tıkla... Tm hocam Yiğitcore dedi: Tm hocam Genişletmek için tıkla... Hocam biraz ace miyimde soru olarak nasıl açabilirim?
Emoloji dedi: Tamam hocam rica ederim. Konuyu soru olarak açın hocam. Genişletmek için tıkla... Tm hocam Yiğitcore dedi: Tm hocam Genişletmek için tıkla... Hocam biraz ace miyimde soru olarak nasıl açabilirim?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #22 Hououin Kyouma dedi: Çare Windows 10'a dönmek. Bilgisayarında TPM 2.0 desteği yok. Genişletmek için tıkla... @Yiğitcore gereken cevabı verildi. Konu / soru açmana gerek yok.
Hououin Kyouma dedi: Çare Windows 10'a dönmek. Bilgisayarında TPM 2.0 desteği yok. Genişletmek için tıkla... @Yiğitcore gereken cevabı verildi. Konu / soru açmana gerek yok.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #23 Aynı bu konuyu açtığın gibi başlayacaksın ve üst taraftan soru işareti olan yere geleceksin hocam.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #24 Hououin Kyouma dedi: @Yiğitcore gereken cevabı verildi. Konu / soru açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki Windows 10'a dönersem her şey silinmeden dönebilir miyim dosya oyunlar hiçbir şey silinmesin
Hououin Kyouma dedi: @Yiğitcore gereken cevabı verildi. Konu / soru açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki Windows 10'a dönersem her şey silinmeden dönebilir miyim dosya oyunlar hiçbir şey silinmesin
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #25 Yiğitcore dedi: Peki Windows 10'a dönersem her şey silinmeden dönebilir miyim dosya oyunlar hiçbir şey silinmesin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dönebilirsin.
Yiğitcore dedi: Peki Windows 10'a dönersem her şey silinmeden dönebilir miyim dosya oyunlar hiçbir şey silinmesin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dönebilirsin.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #26 Yiğitcore dedi: Peki Windows 10'a dönersem her şey silinmeden dönebilir miyim dosya oyunlar hiçbir şey silinmesin. Genişletmek için tıkla... Dönülebilir diye biliyorum. Bu tarz şeylere hakim değilim. Yeni konu açmanıza fayda var. Daha iyi yardımcı olurlar.
Yiğitcore dedi: Peki Windows 10'a dönersem her şey silinmeden dönebilir miyim dosya oyunlar hiçbir şey silinmesin. Genişletmek için tıkla... Dönülebilir diye biliyorum. Bu tarz şeylere hakim değilim. Yeni konu açmanıza fayda var. Daha iyi yardımcı olurlar.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #27 Emoloji dedi: Evet hocam dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbilmiyorum öyle nasıl olacağını bir de konuyu kullanıcı incelemesi olarak açayım sizin dediğiniz gibi bulamıyorum
Emoloji dedi: Evet hocam dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbilmiyorum öyle nasıl olacağını bir de konuyu kullanıcı incelemesi olarak açayım sizin dediğiniz gibi bulamıyorum
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #28 Yiğitcore dedi: Ben hiçbilmiyorum öyle nasıl olacağını bir de konuyu kullanıcı incelemesi olarak açayım sizin dediğiniz gibi bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil siz normal açın moderatör arkadaşlarımız düzeltecektir.
Yiğitcore dedi: Ben hiçbilmiyorum öyle nasıl olacağını bir de konuyu kullanıcı incelemesi olarak açayım sizin dediğiniz gibi bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil siz normal açın moderatör arkadaşlarımız düzeltecektir.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #29 Yiğitcore dedi: Ben hiç bilmiyorum öyle nasıl olacağını bir de konuyu kullanıcı incelemesi olarak açayım sizin dediğiniz gibi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Windows 10 kategorisine gidin, konu oluştur seçeneği göreceksin. Oradan halledersin.
Yiğitcore dedi: Ben hiç bilmiyorum öyle nasıl olacağını bir de konuyu kullanıcı incelemesi olarak açayım sizin dediğiniz gibi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Windows 10 kategorisine gidin, konu oluştur seçeneği göreceksin. Oradan halledersin.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #30 Emoloji dedi: Yok hocam öyle değil siz normal açın moderatör arkadaşlarımız düzeltecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 dk sonra konu açabikiyorum o zamana kadar size bir soru sorayım metal Gear sılid 5 kaldırır mı benim PC
Emoloji dedi: Yok hocam öyle değil siz normal açın moderatör arkadaşlarımız düzeltecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 dk sonra konu açabikiyorum o zamana kadar size bir soru sorayım metal Gear sılid 5 kaldırır mı benim PC