Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #41 YouTube'dan videolarla halledebilirsiniz hocam. Emoloji dedi: Ben hep onlara bakıyordum hocam ama ona bakıp kaldırmaz dediğim oyunlarda kaldırıyordu bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
YouTube'dan videolarla halledebilirsiniz hocam. Emoloji dedi: Ben hep onlara bakıyordum hocam ama ona bakıp kaldırmaz dediğim oyunlarda kaldırıyordu bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #42 Hououin Kyouma dedi: Yanlış yorumladığın için evet. Linkini attım. Genişletmek için tıkla... Tm işte bulamıyoum nasıl o yeri açacağımı anlamdım anlattığını
Hououin Kyouma dedi: Yanlış yorumladığın için evet. Linkini attım. Genişletmek için tıkla... Tm işte bulamıyoum nasıl o yeri açacağımı anlamdım anlattığını
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #43 Yiğitcore dedi: Tm işte bulamıyoum nasıl o yeri açacağımı anlamdım anlattığını Genişletmek için tıkla... Başlat'a sağ tıkla, aygıt yöneticisine gel. Ondan sonrasını biliyorsun.
Yiğitcore dedi: Tm işte bulamıyoum nasıl o yeri açacağımı anlamdım anlattığını Genişletmek için tıkla... Başlat'a sağ tıkla, aygıt yöneticisine gel. Ondan sonrasını biliyorsun.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #44 Hououin Kyouma dedi: Başlat'a sağ tıkla, aygıt yöneticisine gel. Ondan sonrasını biliyorsun. Genişletmek için tıkla... zaten sonrasını anlamadım
Hououin Kyouma dedi: Başlat'a sağ tıkla, aygıt yöneticisine gel. Ondan sonrasını biliyorsun. Genişletmek için tıkla... zaten sonrasını anlamadım
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #45 Yiğitcore dedi: zaten sonrasını anlamadım Genişletmek için tıkla... Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi”ni seçin. İstediğiniz Cihaza çift tıklayın > Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. Ctrl + C ile donanım kimliğini kopyalayabilirsiniz.
Yiğitcore dedi: zaten sonrasını anlamadım Genişletmek için tıkla... Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi”ni seçin. İstediğiniz Cihaza çift tıklayın > Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. Ctrl + C ile donanım kimliğini kopyalayabilirsiniz.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #46 Hououin Kyouma dedi: Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi”ni seçin. İstediğiniz Cihaza çift tıklayın > Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. Ctrl + C ile donanım kimliğini kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... istediğim cihaz nerde
Hououin Kyouma dedi: Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi”ni seçin. İstediğiniz Cihaza çift tıklayın > Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçtiğinizde cihazın donanım kimliklerini görebilirsiniz. Ctrl + C ile donanım kimliğini kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... istediğim cihaz nerde
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #47 Yiğitcore dedi: İstediğim cihaz nerede. Genişletmek için tıkla... Görüntü bağdaştırıcıları*
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #48 Hououin Kyouma dedi: Görüntü bağdaştırıcıları* Genişletmek için tıkla... Sonunda buldum Dosya Ekleri IMG_20220718_150300.jpg 546,4 KB · Görüntüleme: 28
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #49 Yiğitcore dedi: Sonunda buldum. Genişletmek için tıkla... Bu Ethernet sürücüsü. Görüntü bağdasştırıcıları kısmından atın.
Yiğitcore dedi: Sonunda buldum. Genişletmek için tıkla... Bu Ethernet sürücüsü. Görüntü bağdasştırıcıları kısmından atın.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #50 Hououin Kyouma dedi: Bu Ethernet sürücüsü. Görüntü bağdasştırıcıları kısmından atın. Genişletmek için tıkla... Bu olması lazım Dosya Ekleri IMG_20220718_150840.jpg 404,2 KB · Görüntüleme: 31
Hououin Kyouma dedi: Bu Ethernet sürücüsü. Görüntü bağdasştırıcıları kısmından atın. Genişletmek için tıkla... Bu olması lazım