Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #61 Yiğitcore dedi: Oha çok iyi ban da aynı şekil en fazla ne oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yiğitcore dedi: Oha çok iyi ban da aynı şekil en fazla ne oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı hocam benimki bir tık faha iyi.
Yiğitcore dedi: Oha çok iyi ban da aynı şekil en fazla ne oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yiğitcore dedi: Oha çok iyi ban da aynı şekil en fazla ne oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Farklı hocam benimki bir tık faha iyi.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #62 Hououin Kyouma dedi: ATI Mobility Radeon HD 5650, ekran kartın bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemcisi i3 330M imiş. Genişletmek için tıkla... benimki i5 2400 cpu
Hououin Kyouma dedi: ATI Mobility Radeon HD 5650, ekran kartın bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemcisi i3 330M imiş. Genişletmek için tıkla... benimki i5 2400 cpu
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #63 Yiğitcore dedi: Benimki i5 2400 CPU. Genişletmek için tıkla... Seninkide kaldırır hocam. Emoloji dedi: Seninkide kaldırır hocam. Genişletmek için tıkla... Hem de adamınkinden daha iyi FPS alırsın.
Yiğitcore dedi: Benimki i5 2400 CPU. Genişletmek için tıkla... Seninkide kaldırır hocam. Emoloji dedi: Seninkide kaldırır hocam. Genişletmek için tıkla... Hem de adamınkinden daha iyi FPS alırsın.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #64 r Emoloji dedi: Seninkide kaldırır hocam. Hem de adamınkinden daha iyi FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... eis şimdi pc ye win 10 kurucam
r Emoloji dedi: Seninkide kaldırır hocam. Hem de adamınkinden daha iyi FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... eis şimdi pc ye win 10 kurucam
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 18 Temmuz 2022 #65 Yiğitcore dedi: Benimki i5 2400 CPU Genişletmek için tıkla... HD 5550 ile GTA 5'i düşük ayarlarda oynanabiliyor. 4 GB RAM yetersiz. Ek 4 GB RAM takviyesi iyi olur.
Yiğitcore dedi: Benimki i5 2400 CPU Genişletmek için tıkla... HD 5550 ile GTA 5'i düşük ayarlarda oynanabiliyor. 4 GB RAM yetersiz. Ek 4 GB RAM takviyesi iyi olur.
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #66 Yiğitcore dedi: R Eis şimdi PC'ye Windows 10 kuracağım. Genişletmek için tıkla... Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez.
Yiğitcore dedi: R Eis şimdi PC'ye Windows 10 kuracağım. Genişletmek için tıkla... Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #67 Yiğitcore dedi: r eis şimdi pc ye win 10 kuruca Genişletmek için tıkla... Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Şu anda win 10 indiriliyor ondan sonra disk temizleme ekranı geliyor değil mi?
Yiğitcore dedi: r eis şimdi pc ye win 10 kuruca Genişletmek için tıkla... Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Şu anda win 10 indiriliyor ondan sonra disk temizleme ekranı geliyor değil mi?
Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Temmuz 2022 #68 Yiğitcore dedi: Şu anda Windows 10 indiriliyor ondan sonra disk temizleme ekranı geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yanlışım yok ise öyle sürümü seçtikten sonra Windows'un kurulcağı yeri seç diyor bahsettiğim ekran o ekran.
Yiğitcore dedi: Şu anda Windows 10 indiriliyor ondan sonra disk temizleme ekranı geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yanlışım yok ise öyle sürümü seçtikten sonra Windows'un kurulcağı yeri seç diyor bahsettiğim ekran o ekran.
Yiğitcore Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 295 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #69 Hououin Kyouma dedi: HD 5550 ile GTA 5'i düşük ayarlarda oynanabiliyor. 4 GB RAM yetersiz. Ek 4 GB RAM takviyesi iyi olur. Genişletmek için tıkla... şu anda metal gear oynayabilirim peki başka önerebileceğin oyun var mı sistemime uygun Emoloji dedi: Eğer yanlışım yok ise öyle sürümü seçtikten sonra Windows'un kurulcağı yeri seç diyor bahsettiğim ekran o ekran. Genişletmek için tıkla... ben usb ile kurmuyorum ama direkt kuruyorum usb siz Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek çıkmadı hocam şu bilgisayar kontol uygulamasını kullanarak bana yardımcı olur musun? Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Reis olmadıher şey silinmeden olmuyor Hououin Kyouma dedi: HD 5550 ile GTA 5'i düşük ayarlarda oynanabiliyor. 4 GB RAM yetersiz. Ek 4 GB RAM takviyesi iyi olur. Genişletmek için tıkla... win 10 olmadı herşeyi silmem geekiyor bende yapmadım Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı bilgisayarı sıfırlamam gerekiyor USB de yapsam yine aynı şekil oluyor ben sıfırlamak istemiyorum Son düzenleme: 18 Temmuz 2022
Hououin Kyouma dedi: HD 5550 ile GTA 5'i düşük ayarlarda oynanabiliyor. 4 GB RAM yetersiz. Ek 4 GB RAM takviyesi iyi olur. Genişletmek için tıkla... şu anda metal gear oynayabilirim peki başka önerebileceğin oyun var mı sistemime uygun Emoloji dedi: Eğer yanlışım yok ise öyle sürümü seçtikten sonra Windows'un kurulcağı yeri seç diyor bahsettiğim ekran o ekran. Genişletmek için tıkla... ben usb ile kurmuyorum ama direkt kuruyorum usb siz Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek çıkmadı hocam şu bilgisayar kontol uygulamasını kullanarak bana yardımcı olur musun? Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Reis olmadıher şey silinmeden olmuyor Hououin Kyouma dedi: HD 5550 ile GTA 5'i düşük ayarlarda oynanabiliyor. 4 GB RAM yetersiz. Ek 4 GB RAM takviyesi iyi olur. Genişletmek için tıkla... win 10 olmadı herşeyi silmem geekiyor bende yapmadım Emoloji dedi: Kur hocam ama disklerini temizle deme formaqt başlarken önceden seçmessen zaten silinmez. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı bilgisayarı sıfırlamam gerekiyor USB de yapsam yine aynı şekil oluyor ben sıfırlamak istemiyorum