i5-2400 sistem ile GT 1030 ekran kartı uyumlu mu?

Aurozs

Hectopat
Daha fazla  
RAM
HI-LEVEL 8 GB 1600MHz CL11 DDR3 13.5v (1x)
Ekran kartı
ATI Radeon 4800 HD Series
Anakart
ASUS P8H61-M- LX r2.0
İşlemci
Intel i5-2400 3.10GHz 4 çekirdek.
Bu konuyu bir arkadaşım için oluşturuyorum. Arkadaşım GT 1030 ekran kartı almayı düşünüyor fakat şu anki donanımına uygun mu bilmiyor. Ki bende bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Donanım hakkında daha fazla bilgi varsa verebilirim. Ayrıca eğer bu ekran kartı uymuyor ise GT 1030 yerine alabileceği başka bir ekran kartı önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırsa ikinci elden alsın arkadaşınız, o karta 2K fazla. Kaldı ki artık yaşlı sayılabilecek ve çoğu oyunda üzebilecek bir kart. 2K'ya ikinci elden GTX1650 - 1660 - denk gelirse 5500XT bakın.

Alırsa ikinci elden alsın arkadaşınız, o karta 2K fazla. Kaldı ki artık yaşlı sayılabilecek ve çoğu oyunda üzebilecek bir kart. 2K'ya ikinci elden GTX1650 - 1660 - denk gelirse 5500XT bakın.

Aslında güzel ekran kartları var fakat uyar mı uymazmı emin olamıyorum konuyu oluşturmamın sebebi de bu verdiğim donanıma uyan üzmeyecek ekran kartı arıyorum GTX'lerin çoğuda DDR4 fakat RAM'imiz DDR3 DDR ile uyup uymama problemi vs. yaşanırmı.

Aslında güzel ekran kartları var fakat uyar mı uymazmı emin olamıyorum konuyu oluşturmamın sebebi de bu verdiğim donanıma uyan üzmeyecek ekran kartı arıyorum GTX'lerin çoğuda DDR4 fakat RAM'imiz DDR3 DDR ile uyup uymama problemi vs. yaşanırmı.

Sistemin RAM türüyle vs ekran kartının alakası yok, isterse DDR2 sisteminiz olsun, PCI-e bağlantısı olan anakart ve ekran kartı olsun yeter. Ki zaten çok uzun süredir ekran kartları PCI-e ara birimini kullanıyor, sorun olmaz yani.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı