i5 2400 Sistem nasıldır?

rx 550 vardı bunu alırken o daha mı iyiydi bundan acaba. Bu biraz daha uygundu diye aldık.
Ahım şahım performans farkı yok sürücüler ne durumda bilmiyorum ama RX550 daha iyi olsa bile dudak uçuklatacak kadar fark yok. Hem PSU değiştirme derdin de yok GT1030 işlemciden bile daha az güç tüketiyor yaklaşık 30 TDP

doğru bu da vardı alırken kafamda, zaten psu eski diye.
Standart h61 çipset anakartta işinizi çok rahat görür. Fiyat olarak 200 250 lira max ikinci elleri.
var mı öneriniz bu fiyatlarda

Ekran kartına ne kadar vereceksiniz? 2. nesil işlemciler günümüz için hala güçlü özellikle i5 2500K ve i7 2700K oldukça yüksek O.C potansiyeli sunuyor. Ben sizin yerinizde olsam çift kanal 4x2 RAM yerine tek slot 8 GB RAM alıp ilerde 8 daha eklerdim. Aynı şekilde biraz daha bütçeniz varsa i5 2500K alıp üstüne uygun fiyatlı bir kule tipi fan ile 4.5 GHz'lere çok rahatlıkla O.C'lardım biraz voltaj vererek. Onun dışında bu attığınız sistemi dediğim değişiklikleri yapmadan alırsanız size ne kadara geliyor?

Zamanında HD 7450 1GB ile HP P6 2102et sistemi 1600e almıştık, şimdi sadece GT 1030 aldık 2020 Kasımında 619 TL'ye sıfır.
Anakarta ekran kartı uymadı anakart alıp sistemi yaşatmayı düşünüyorum.

GA-H61M-DS2 bu anakart bu parçalara uyar değil mi​

sistemi kurduk stabil çalıştı format gerekir mi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…