i5-2400 sistem T.A.B.S kaldırır mı?

• Konuyu başlatan ZubAB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 376
İşletim sistemi
Windows 10

ZubAB

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
WİN: Win 10
RAM: 8GB
Ekran Kartı: Geforce GTX 560
İşlemci: i5 2400
Meslek
Öğrenci
T.A.B.S oyununu satın almayı düşünüyorum, ama sistemimin kaldıracağını emin değilim.
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz
Takılı RAM: 8,00 GB
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci
Ekran kartı: GeForce RTX 560

İşlemciniz tam olarak sınırdan kurtarıyor fakat maalesef ekran kartınız yeterli değil hocam.
benim eski pcde (laptop) işlemcisi şuanki pcden daha kötü ve ekran kartı yoktu kassada birazda olsa oynanabiliyordu, belki bu pcde oynayabilirim demiştim.

benim eski pcde (laptop) işlemcisi şuanki pcden daha kötü ve ekran kartı yoktu kassada birazda olsa oynanabiliyordu, belki bu pcde oynayabilirim demiştim.
Şansınızı deneyin hocam. Minimum sistem gereksinimleri olarak şunları yazıyor.
  • MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7
    • İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
    • DirectX: Sürüm 10

İşlemci tam minimum gereksinimlerde, ekran kartı RTX 560 ise kaldırması imkansız çünkü öyle bir kart yok. RX 560 ise gereksinimlerin altında fakat bi' denenebilir.

İşlemci tam minimum gereksinimlerde, ekran kartı RTX 560 ise kaldırması imkansız çünkü öyle bir kart yok. RX 560 ise gereksinimlerin altında fakat bi' denenebilir.
hocam peki steamde iade varmı kasarsa iade ederim

Oynama süreniz 2 saati geçmezse ve alalı 2 haftayı geçmezse direkt iade edebiliyorsunuz.
Oyunu yükledim oyunu fazla zorlamazsam kasmıyor gayet iyi çalışıyor herkese teşekürler ayrıca

Technopat Haberler

Geri
Yukarı