Malumunuz Windows 10 desteği 1,5 aya bitiyor bende sistemi Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Sistemde GTX 1050 Ti ekran kartı 360 GB SSD 8 GB RAM i5 2400 işlemci var. Bilgisayarı ders ve günlük işler için kullandığım için anakart işlemci yükseltmesiyle uğraşmak istemiyorum. Bypass ederek Windows 11 kursam nasıl olur kaldırır mı?
Malumunuz Windows 10 desteği 1,5 aya bitiyor bende sistemi Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Sistemde GTX 1050 Ti ekran kartı 360 GB SSD 8 GB RAM i5 2400 işlemci var. Bilgisayarı ders ve günlük işler için kullandığım için anakart işlemci yükseltmesiyle uğraşmak istemiyorum. Bypass ederek Windows 11 kursam nasıl olur kaldırır mı?
Kaldırır. Senin sistemine yakın sistemlere kuran kişiler var. Bende destek sonlanıyor diye kurdum sadece işlemcim desteklemiyordu. Arada 5 nesil fark olmasına rağmen işlemcilerimiz neredeyse aynı sayılır. Bende i5 7400'lü sisteme kurdum. RAM boyutu ve frekansı biraz düşük kalıyor ama oyun için kullanmayacağından sıkıntısız kullanırsın. Windows 10'la aynı performansı verir bence.
Bilgisayarın desteklemiyor. Bypass ile kurabilirsin ama önermem yavaş çalışır Windows 10 desteğinin bitmesi de şimdilik pek önemli bir şey değil güncelleme almayacaksın sadece. Uygulama desteği devam eder. Yani günlük kullanımda sorun olmaz.