i5 2400 sistemde Windows 10'dan Windows 7'ye düşülmeli mi?

Evet var
Anakart modelim bu desteklimi bilmiyorum tam bilginiz varmı sizin GIGABYTE GA-H61M-DS2 1155PIN 16GB DDR3 PCI-E ANAKART

ISO dosyasını indirmeye başla, indirme bitince bana söyle. Ayrıca Facebook, Instagram gibi bir hesabın var mı oradan sana yazabilirim.

Hemen Windows 10'dan Windows 8 veya 7'ye geçmeye çalışmayalım.

Öncelikle RAM takviyesi yapabilirseniz 4 GB RAM daha ilave edin. SSD takviyesi de yapabilirseniz çok çok daha iyi olur. Ama "Takviye yapamam." diyorsanız bu rehberi uygulamayı deneyin. Sonuç alamazsanız sürümü düşürürsünüz. Son durumu yazmayı unutmayın.

Windows 10 Lite sürümünü kullan eğer illa boş olsun diyorsan.

Lite sürüm resmi Microsoft sürümü değil. Kokteyl sürüm de öyle. Onun yerine LTSB/LTSC sürümlerinin kullanılması daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim fakat aynı su an Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum ben. Yüklemem gerek.
4GB RAM için Lite sürümü daha iyi oluyor. Tabletimde kullanıyorum 4GB RAM boşta 0.8GB kullanıma kadar düşüyor. W10 Pro sürümünde 1.5-2GB arası kullanıyordu.
Aynen RAM hep oraya gidiyor, oyuna giriyorum 750MB RAM kalıyor. O da sıkıntı yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…