Şeklinde bir sistemim var, yeni ekran kartı almak istiyorum. Başka bir forumda GTX 1650 takabileceğimi söylediler. Sizce takmalı mıyım ayrıca takabilir miyim?
Takmamalısınız. İşlemciniz GTX 1650'ye yoğun darboğaz yaşatacaktır. Bu sisteme takacağınız en tepe kart RX 560 ,GTX 960, 1050 gibi kartlar. Bu kartlardan daha güçlüleri darboğaz yaşatır.
Takmamalısınız. İşlemciniz GTX 1650'ye yoğun darboğaz yaşatacaktır. Bu sisteme takacağınız en tepe kart RX 560, GTX 960, 1050 gibi kartlar. Bu kartlardan daha güçlüleri darboğaz yaşatır.
Geçen seneye kadar i5-2400'lü sistemim vardi ve idarelik 2. el GTX 980 almıştım ve besliyordu sende 2. el böyle kartlar alıp bir süre daha kullanabilirsin.
Şu an Gaming X 1650 kullanıyorum yeni sistemimde memnunum ama i5-2400 ile ne yapar bilemiyorum ama fazla bir darboğaz yapmaz bence.
Geçen seneye kadar i5-2400'lü sistemim vardi ve idarelik 2. el GTX 980 almıştım ve besliyordu sende 2. el böyle kartlar alıp bir süre daha kullanabilirsin.
Şu an Gaming X 1650 kullanıyorum yeni sistemimde memnunum ama i5-2400 ile ne yapar bilemiyorum ama fazla bir darboğaz yapmaz bence.
Aslına bakarsanız almayı çok istiyorum mevcut ekran kartımıda Letgo'da satıyorum hem. YouTube'da GTX 1650+i5 2400 Game test videoları var onları izledim ancak yoğun darboğaz yaşatıyormuş gibi gözükmedi.
2 GB'lik bir kart olduğundan istediğim birkaç oyunu oynayamıyorum oysa kartı o oyunları oynamak için almıştım. Durum böyle olunca yeni ekran kartı almak istedim.