Çözüldü i5 2400 sisteme kule tipi fan uyumlu olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

C_Elsyee55

Centipat
Daha fazla  
Eski anakartım ASUS'du ve işlemcisi AMD'di. Onun fanı kule tipli fandı. Şimdi elimdeki anakart Gigabyte GA-H61-DS2 rev 2.1 bir anakart ve işlemcisi Intel i5 2400. acaba kule tipli fan bu anakarta olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eski anakartım ASUS'du ve işlemcisi AMD'di. Onun fanı kule tipli fandı. Şimdi elimdeki anakart Gigabyte GA-H61-DS2 rev 2.1 bir anakart ve işlemcisi Intel i5 2400. acaba kule tipli fan bu anakarta olur mu?
Olur ama muhtemelen alacağın kule tipi fan işlemcinden pahalı olur. Bu sisteme daha fazla yatırım yapmak yerine yenisini toplamak daha iyi olabilir. Soruna gelecek olursak uyumludur.
Olur ama muhtemelen alacağın kule tipi fan işlemcinden pahalı olur. Bu sisteme daha fazla yatırım yapmak yerine yenisini toplamak daha iyi olabilir. Soruna gelecek olursak uyumludur.

Çözüm
LGA1155 soketli kule tipi fan bulursan olur.

Katılıyorum, gidip 2. el işlemci bile alsan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…