i5 2400 Sisteme Mac OS X Kurmak

HalimTekin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Technopat forumunda yeniyim, bilgisayarıma Mac sistemi kurmak istiyorum ama sistemim destekliyor mu emin değilim. Araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Bilgi sahibi arkadaşlarım yardımcı olur ise çok memnun olurum.

Sistem özelliklerim;

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu gözüküyor %80 kurulur diye tahmin ediyorum. Yosemite RAW dosyasını USB'nize flashlayarak deneyebilirsiniz.

İkinizde de tek sorun ekran kartı gibi görünüyor. Onun da uygun ID'sini veya kext'ini bulabilirseniz sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ve tabi bir de wi-fi meselesi var ikiniz de yazmamışsınız ama kontrol edip eğer wireless kart uyum sorununuz varsa uygun bir kartla ya da USB ile değiştirmeniz gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1aydır iş çıkışları uğraşarak kurmaya çalıştığım sistemi bugün montezuma modumuzun paylaşmış olduğu 10.10.3 sürümünü kullanarak yükledim.
Ekran kartını tanıtmak için baya uğraştım sonunda nasıl yaptığımı bilmiyorum ama tanıtmayı başardım.
Onun dışında ses sürücüsü baya bir uğraştırdı ama onuda hallettim.
Aklıma takılan tek şey ekranda kasma vesaire yok ama kartı bazen 1024 mb görüyor bazen 0mb görüyor.
Şu anlık başkada sıkıntım yok.

Yardım eden herkese teşekkürlerimi sunarım.

Resim eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…