tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 12 Aralık 2021 #41 EFI öyle test edilmiyor. USB'deki EFI klasörünü sildikten sonra tristessehivernale dedi: Sadece EFI klasörünü atmayı deneyin: Eki Görüntüle 1239055 Genişletmek için tıkla... Buradaki EFI klasörünü atıyorsunuz sadece, test etmek kalıyor geriye. Siz USB/EFI/OC'nin içerisine ekran görüntüsündeki klasörü atmışsınız anladığım kadarıyla...
EFI öyle test edilmiyor. USB'deki EFI klasörünü sildikten sonra tristessehivernale dedi: Sadece EFI klasörünü atmayı deneyin: Eki Görüntüle 1239055 Genişletmek için tıkla... Buradaki EFI klasörünü atıyorsunuz sadece, test etmek kalıyor geriye. Siz USB/EFI/OC'nin içerisine ekran görüntüsündeki klasörü atmışsınız anladığım kadarıyla...
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Aralık 2021 #42 tristessehivernale dedi: EFI öyle test edilmiyor. USB'deki EFI klasörünü sildikten sonra Buradaki EFI klasörünü atıyorsunuz sadece, test etmek kalıyor geriye. Siz USB/EFI/OC'nin içerisine ekran görüntüsündeki klasörü atmışsınız anladığım kadarıyla... Genişletmek için tıkla... Ben OCEFI'nin içine atıyordum.
tristessehivernale dedi: EFI öyle test edilmiyor. USB'deki EFI klasörünü sildikten sonra Buradaki EFI klasörünü atıyorsunuz sadece, test etmek kalıyor geriye. Siz USB/EFI/OC'nin içerisine ekran görüntüsündeki klasörü atmışsınız anladığım kadarıyla... Genişletmek için tıkla... Ben OCEFI'nin içine atıyordum.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #43 OC EFI içindekileri siliniz. Hepsini. İndirdiğiniz .zip dosyasını ayıklayınız. Sonrasında x64 içindekileri USB belleğinize atınız. Artık EFI dosyasını deneyebilirsiniz
OC EFI içindekileri siliniz. Hepsini. İndirdiğiniz .zip dosyasını ayıklayınız. Sonrasında x64 içindekileri USB belleğinize atınız. Artık EFI dosyasını deneyebilirsiniz
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Aralık 2021 #44 Yiğit Gençer dedi: OC EFI içindekileri siliniz. Hepsini. İndirdiğiniz .zip dosyasını ayıklayınız. Sonrasında x64 içindekileri USB belleğinize atınız. Artık EFI dosyasını deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... USB belleğime derken OC EFI içerisinde değil mi?
Yiğit Gençer dedi: OC EFI içindekileri siliniz. Hepsini. İndirdiğiniz .zip dosyasını ayıklayınız. Sonrasında x64 içindekileri USB belleğinize atınız. Artık EFI dosyasını deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... USB belleğime derken OC EFI içerisinde değil mi?