i5 2400 Sisteme R7 260X Takma

Kartı sanırım iade edip Vatan Bilgisayar' dan R7 260X alacaksınız. Fakat R7 260X stoklarda mevcut değil şuanda.
Evet öyle yapacağım şuan internet stoklarında yok fakat buradaki Vatan Computer mağazasında bulabilirsem yapacağım bu dediğimi.

Maalesef, öyle. PSU almadan önce konu açsaydınız keşke.
Zaten 100 TL butcem vardi sanirim alabilecegim en iyi psu buydu o fiyata, birde hocam bu ekran karti cok mu kotu? Mesela gta 5 benchmark 50-60 fps arasi en dusuk ayarlarda fakat asiri drop giriyor cinematic sahnelerde bile drop ve yirtilmalar oluyor. Yazilimsal bir sıkıntı olabilir mi?

R7 240, 720P çözünürlüğün de oyunların çoğunu akıcı oynatan bir kart. Bütçe aralığındaki en iyi kart ama gereksiz derece de pahalıya almışsın. 240 TL'ye aldın sanırsam?
Aldığım sıralar dolar kuru çok fazlaydı evet 240 TL'ye aldım. Birde ben 720P'de oynamıyorum daha doğrusu oynayamam sanırım çünkü monitör 1024x768 çözünürlükte ve oyunları o çözünürlükte oynuyorum.

R7 240, 720P çözünürlüğün de oyunların çoğunu akıcı oynatan bir kart. Bütçe aralığındaki en iyi kart ama gereksiz derece de pahalıya almışsın. 240 TL'ye aldın sanırsam?
Şuan güncel fiyatı 231TL Ekran kartının daha ucuza alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…