i5-2400 Sisteme Windows 11 kurulur mu?

Akali Ablanız

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Şu yazıyı gördüm ve merak ettim. Benim masaüstü PC'mde i5-2400 var. Acaba resmi olarak çıktığında ben Windows 11 kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu yazıyı gördüm ve merak ettim. Benim masaüstü PC'mde i5-2400 var. Acaba resmi olarak çıktığında ben Windows 11 kurabilir miyim?
Bir arkadaş 5 .nesil i5 işlemciye kurmuştu biraz karıştırırsan kurabilirsin.

Endişe etmene gerek yok :D işlemci listeleri gerçekten gereksiz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    44,6 KB · Görüntüleme: 279

Bana ait olan bu rehberle 3. nesil bir işlemciyle Windows 11 kurabildim. Eğer tüm diski silecekseniz 1. yolu, herhangi bir Windows bölümünü küçültüpte dual boot yapmak istiyorsanız (Ya da verilerinizi korumak istiyorsanız.) 2. yolu tercih etmelisiniz. Rehberi dikkatli okumanızda fayda var. Çünkü Windows 11 ilk çıktığında hazırlamıştım bu rehberi; rehberin kendisi biraz kompleks olabilir ama dikkatli okunursa gayet kolay bir biçimde sizin de 2. nesil bir işlemciye Windows 11 kurabileceğinizi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı