i5 2400 sistemin performansını artırmak için neler yapılabilir?

1050 Ti gibi bir kart alabilirsiniz.

Şahsen ikiliyi kullanıyorum ve ciddi darboğaz mevcut. RAM o sistem için yeterli gibi. 2x4 olsa daha sağlıklı ve performanslı olurdu. Ayrıca 1000 TL'ye @ismetcelal33'ün dediği gibi RX 460 bulunur. 750 Ti'den daha performanslı görünüyor. SSD yoksa CS900 alınır. Kalan para ile 450'ye i5 2500 tarzı işlemciler bulursunuz. Elinizdekini satarsanız i7-2600 bile çıkar.

2x4 zaten dostum uygulama hatalı göstermiş kusura bakma.

2x4 zaten dostum uygulama hatalı göstermiş kusura bakma.

Hocam pazarlık ile param güvende karşılamasını isterseniz işinizi görür.

GTX 1050 önermek isterdim ancak piyasanın içine ettikleri için atamıyorum. Eğer üzerine minik bir miktar eklerseniz şu ürün için satıcıya danışabilirsiniz, param güvende açarsa alın.

YouTube de testlerde pek bir darboğaz göremedim.

GT 1030 alma 1050 Ti al uyumludur.
Bende 1050 ti almayı düşünüyordum hatta karar bile vermiştim ama hatalı çıkmasın yinede sorayım dedim teşekkürler.

Karar Verdigim Ekran Kartı: I GAME GTX 1050 TI - iGame Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1047684517

2 fan sizce boşa paramı arkadaşlar?

Karttan karta değişir hocam. RX 460 2 GB için tek fan yeterli. Attığınız ekran kartını alıp işlemcinizi satın. Kalan parayla i7-2600 bulursanız sizin için çok iyi olur. Hem darboğaz olmaz. Gelecekte SSD veya RAM eklemesi ile rekabetçi oyunlarda akar ve günümüz 3A oyunlarını 768p, düşük ayarlarda oynarsınız.

Hatta alabilirseniz şunu alın.

Teşekkürler dostum cidden çok yardımcı oldun dediğin gibi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…