Satılık i5 2400 ve 1050 Ti Sistem

glaitaht

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar, bir kısmını sıfır bir kısmını ise ikinci el satın aldığım parçaları sistem olarak satıyorum. Parça parça satmayı düşünmüyorum, komple şekilde satılıktır. Parçalar şu şekilde;

İşlemci: Intel i5-2400 ( i7 3770 ile yükseltilebilir. ) [ İkinci el alındı, sadece işlemci var. ]
Anakart: Gigabyte GA-B75M-D2V ( USB 3.0 ve Sata 3 desteği vardır. ) [ İkinci el alındı, sadece kutusu var. ]
Ekran Kartı: Zotac 1050 Ti Mini [ Sıfır alındı, 5 yıl garanti, faturası, kutusu var. ]
SSD: Corsair Force LE 120 GB [ Sıfır alındı, sadece SSD var. ]
HDD: ST500DM002-1BD142 [ İkinci el alındı, sadece HDD var. ]
RAM: G Skill RipjawsX F3-12800CL9-4GB XL x 2 [ İkinci el alındı, sadece jelatini var. ]
Kasa: Everest Rampage Glory G01 [ Sıfır teşhir alındı, kutusu var. ]
PSU: ZALMAN ZM600-LE [ Sıfır teşhir alındı, sadece kendisi var. ]
İşlemci Soğutucusu: Dark Freezer X94BL [ Sıfır alındı, kutusu, faturası, garantisi var.]
Kablosuz Alıcı: Dark Rangemax 300Mbps [ Sıfır alındı, kutusu, faturası, garantisi var.]
Ekstralar : HDMI kablo, DVI To HDMI kablo, 2 adet SATA kablosu, 1 adet güç kablosu verilecektir.

Fiyat 2000TL, pazarlık payı yok. Ankara'nın Nallıhan ilçesindeyim. 50TL karşılığında AŞTİ'ye veya 100TL karşılığında İstanbul’a getirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı revize edersen etiketle.
Fiyatı düşmeyi düşünmüyorum. Hali hazırda kullanıyorum bilgisayarı, performansı tam fiyatı kadar.
Revizeyi ancak Ankara veya İstanbul'a getirme ücretinden yapabilirim.

Alıcı bulunmadı. Satış devam ediyor

Parça satışı yok, satışa devam.

Fiyat pek yüksek değil ama biraz indirimle veya pazarlıkla alınabilir hocam. Hayırlı satışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…