E Emir sunay Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Bu gün bir arkadaş bana yazdı i5 2400 ve GT740'ı olan bir sistemi varmış. Hangi oyunları oynayabilirim dedi. Sizce hangi oyunları oynayabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Bu gün bir arkadaş bana yazdı i5 2400 ve GT740'ı olan bir sistemi varmış. Hangi oyunları oynayabilirim dedi. Sizce hangi oyunları oynayabilir?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Günümüzde AAA kalitesindeki oyunları açamaz. Eski oyunları oynayabilir ve online oyunları açacatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Günümüzde AAA kalitesindeki oyunları açamaz. Eski oyunları oynayabilir ve online oyunları açacatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sial Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 419 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #3 Youtube testlerine baktınız mı?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 Emir sunay dedi: Bu gün bir arkadaş bana yazdı i5 2400 ve GT740'ı olan bir sistemi varmış. Hangi oyunları oynayabilirim dedi. Sizce hangi oyunları oynayabilir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir sunay dedi: Bu gün bir arkadaş bana yazdı i5 2400 ve GT740'ı olan bir sistemi varmış. Hangi oyunları oynayabilirim dedi. Sizce hangi oyunları oynayabilir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ygtefrs Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 31 Mart 2021 #6 Emir sunay dedi: Bu gün bir arkadaş bana yazdı i5 2400 ve GT740'ı olan bir sistemi varmış. Hangi oyunları oynayabilirim dedi. Sizce hangi oyunları oynayabilir? Genişletmek için tıkla... GTA 5 oynayabilir.
Emir sunay dedi: Bu gün bir arkadaş bana yazdı i5 2400 ve GT740'ı olan bir sistemi varmış. Hangi oyunları oynayabilirim dedi. Sizce hangi oyunları oynayabilir? Genişletmek için tıkla... GTA 5 oynayabilir.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Mart 2021 #7 İşlemci yeterli denebilir. RAM'i 8 GB ise iyi ama o ekran kartı ile pek bir şey beklemeyin.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #8 Seninki bir tık tık iyi.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 31 Mart 2021 #9 Aynı ekran kartını kullanıyorum test istediğin oyun var mı?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mart 2021 #10 Tc_hamza dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2016'da atılan bir video, oynayamaz oynar fakat en baba 40 FPS, ve o kadar da alamaz çünkü sistem düşük 30FPS de oyun oynanmaz.
Tc_hamza dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 2016'da atılan bir video, oynayamaz oynar fakat en baba 40 FPS, ve o kadar da alamaz çünkü sistem düşük 30FPS de oyun oynanmaz.