İ5 2400 ve GTX970 Sisteme Anakart Önerisi

Teşekkürler yardımınız için öyle yaparım.

Siz ne düşünüyorsunuz i5 2400 ve GTX 970 ile hala da yüksek FPS alır mıyım oyunlarda?

Teşekkürler yardımınız için öyle yaparım.

Siz ne düşünüyorsunuz i5 2400 ve GTX 970 ile hala da yüksek FPS alır mıyım oyunlarda?
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
GIGABYTE B75M-D3V Intel B75 Soket 1155 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
ZALMAN ZM600-LX SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

bu parçalarla birlikte i5 2400 sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum fakat performans konusunda i3 4160'ı bile geçebileceğini zannetmiyorum ama sorunsuz oynarsınız bundan eminim sisteminize güzel bir soğutma da yapın casper kasaya güvenilmez...

GTX 970 i EVGA almayı düşünüyorum bi sıkıntı olur mu herkes MSI tercih ediyor ama benim yazılımlarla bir ilgim yok EVGA da sıkıntı olmaz dimi?

GTX 970 i EVGA almayı düşünüyorum bi sıkıntı olur mu herkes MSI tercih ediyor ama benim yazılımlarla bir ilgim yok EVGA da sıkıntı olmaz dimi?
Eğer alabiliyorsanız MSI almanızı tavsiye ederim fakat durumunuz yoksa gidin EVGA alın bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. EVGA GTX970 SC GSkill 8GB RAM i5 4690 MSI H97 ve ZALMAN ın bir kasası vardı bunları dün akşam aldım bu akşam veyada yarın sabah alıcaz kısmet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…