Sadullah Kilopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 764 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #11 Grapis dedi: Hayırlı olsun. 400 TL verip 780' den güçlü bir kart olan 970 alsaydın daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Keşke, ama hiç şansım yoktu malesef..
Grapis dedi: Hayırlı olsun. 400 TL verip 780' den güçlü bir kart olan 970 alsaydın daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Keşke, ama hiç şansım yoktu malesef..
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2014 #12 Sadullah dedi: Keşke, ama hiç şansım yoktu malesef.. Genişletmek için tıkla... Bu kartta oldukça iyi. Hatta fazla iyi. Allah servis yüzü göstermesin.
Sadullah dedi: Keşke, ama hiç şansım yoktu malesef.. Genişletmek için tıkla... Bu kartta oldukça iyi. Hatta fazla iyi. Allah servis yüzü göstermesin.
Sadullah Kilopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 764 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2014 #13 Grapis dedi: Bu kartta oldukça iyi. Hatta fazla iyi. Allah servis yüzü göstermesin. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler hocam. az kalsın bütçe yetersizliğinden r9 280 alıyorum. İyiki almadım. psu'da aldım çünkü 600w.
Grapis dedi: Bu kartta oldukça iyi. Hatta fazla iyi. Allah servis yüzü göstermesin. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler hocam. az kalsın bütçe yetersizliğinden r9 280 alıyorum. İyiki almadım. psu'da aldım çünkü 600w.