i5-2400 ve R7 250X için PSU önerisi

fattihbey

Hectopat
Herkese iyi forumlar sistemim için yeni bir PSU almak istiyorum şuanki PSU bozuldu galiba bir elektrik kesintisinden dolayı bazen ekran takılı kalıyor veya hata verip yeniden başlıyor olay günlüğünde kernel Power ile ilgili olduğunu gördüm kernel Processor Power hataları şuanki PSU Cooler Master'ın 460W PSU yeni alacağim kaç Watt'lık olmalı hesapladığımda 400W falan yeterli sistem kısaca şöyle PSU önerilerinizi bekliyorum.
i5 2400 95W işlemci.
Sapphire R7 250X 2 GB 105W ekran kartı.
ASUS P8H61M LX3 Plus rev2.0 anakart.
4 GB DDR3 RAM.

Çünkü kullandım ve memnun kalmıştım. O yüzden öneriyorum.

Çünkü kullandım ve memnun kalmıştım. O yüzden öneriyorum.
Evet, haklısınız. Ama ürünün sizde sorunsuz çalışması, sizi memnun etmesi malesef ürünün kalitesini belirlemiyor.

Örnek vermek gerekirse Frisby PSU alıpta memnun olduğunu söyleyen, daha doğrusu zanneden çok kişi gördüm ben.

Evet, haklısınız. Ama ürünün sizde sorunsuz çalışması, sizi memnun etmesi malesef ürünün kalitesini belirlemiyor.
Bir çok arkadaşım da aynı modelden almıştı ve çok memnun kalmışlardı, onlar teşvik etmişti zaten ve bende çok memnun kaldım. Sadece kendi tecrübemle konuşmuyorum. Geleceğe yönelik olsun diye 600W bir güç kaynağı aldım, almasaydım aynı PSU ile devam edecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…