i5-2400 ve R7 370 sistem nasıldır?

Usta sana kızmadım fakat dediklerin çok saçma.

reis mesele ram değil gözünüzü seveyim şu işlemciyle ekran kartında nasıl performans alırım

https://www.google.com/search?q=İ5+...VwpYsKHRCxBK8Q_AUoAnoECAkQBA&biw=2000&bih=943

İ5-2400 sadece DDR3 RAM destekliyor diye biliyorum. Yani DDR2 ya da DDR4 RAM takamazsınız.

Son düzenleme:
İ5-2400 DDR3 ayrıca RB6 kaldırmaz yada 30 FPS diyen kim abi? Rahatlıkla kaldırır abi o oyun kendini optimizasyon konusunda çok ilerletti 950m ile yüksek ayarda 45-60 alıyorum ben.

i5-2400 DDR3 ayrıca RB6 kaldırmaz ya da 30 FPS diyen kim abi? Rahatlıkla kaldırır abi o oyun kendini optimizasyon konusunda çok ilerletti 950M ile yüksek ayarda 45-60 alıyorum ben.

O zaman benim şu an düşündüğüm şekil ile yüksek ayarlardamin 60 almam gerekiyor.

Ekran kartının vereceği FPS değeri 60 ve üstü olacaktır orası doğru. İşlemci dar boğaz yapmayacaktır. Ram 8 dahi kalsa RB6'da sorun yaratmayacaktır. Ama önerim SSD ye kurmanız olacaktır. Öyle bir işlemci ve RAM bilgisayarda geç yüklenir ve çok fazla küfüre denk gelirsin(yüksek ayarlarda).

Kanka amacım yüksek değil zaten düşük bile olsa 40-50 alsam da yeter teşekkür ederim yardımın için bu arada çözümün için sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…