i5-2400 ve RX 460 sistemde Windows 10 geçilir mi?

DanqeX6634

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar.

i5-2400 işlemci.
4 GB DDR3 1333 MHz RAM.
RX 460 4 GB ekran kartı.
SSD yok.

Windows 10'a geçmeyi düsünüyorum. Win 8.1 baydı. Biraz bir de Win 8.1'de Valorant'ta cok drop yiyorum. Windows 10'da bu kadar drop yemiyordum. Sizce geçmeli miyim? Çok sıkıntı olur mu performans konusunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

i5-2400 işlemci.
4 GB DDR3 1333 MHz RAM.
RX 460 4 GB ekran kartı.
SSD yok.

Windows 10'a geçmeyi düsünüyorum. Win 8.1 baydı. Biraz bir de Win 8.1'de Valorant'ta cok drop yiyorum. Windows 10'da bu kadar drop yemiyordum. Sizce geçmeli miyim? Çok sıkıntı olur mu performans konusunda?

RAM miktarı biraz oyunlarda sıkıntı yapabilir onun haricinde sorun olmaz.

Merhabalar.

i5-2400 işlemci.
4 GB DDR3 1333 MHz RAM.
RX 460 4 GB ekran kartı.
SSD yok.

Windows 10 LTSC kullanabilirsin.

Merhabalar.

i5-2400 işlemci.
4 GB DDR3 1333 MHz RAM.
RX 460 4 GB ekran kartı.
SSD yok.

Bilgim yok ama SSD olmayan sistemlere Windows 10 önermiyorlar sanırım.

Tüm bileşenlerin rahatlıkla windows 10'a yeter, fakat HDD ile windows 7-8 performansı vermez çokça kullandığımdan bilirim. En iyisi windows 7 ultimate veya isteğinize göre windows 8.1 pro kurabilirsiniz :)

Tüm bileşenlerin rahatlıkla windows 10'a yeter, fakat HDD ile windows 7-8 performansı vermez çokça kullandığımdan bilirim. En iyisi windows 7 ultimate veya isteğinize göre windows 8.1 pro kurabilirsiniz :)
win7 kurunca pc açılmıyor
win8.1 de ekran kartı driveri felan güncel değil win10 a da gecmek istemiyorum aslında ama arada kalıyorum.
Windows 10 LTSC kullanabilirsin.
ne farkı var normal win10 ile

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı