G.Skill 8GB RipjawsV 3000mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16S-8GVRB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bundan ayrı artıdan para varsa RAM′i Dual Channel yap, daha iyi bir ekran kartı al ve SSD al.
G.Skill 8GB RipjawsV 3000mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16S-8GVRB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bundan ayrı artıdan para varsa RAM′i Dual Channel yap, daha iyi bir ekran kartı al ve SSD al.
Öncelikle teşekkür ederim bir dahaki yaza kadar veya bir dahaki yaz yapmaya çalışacağım. Bütçe belirlemedim ama 2500-3000 arası makul olur benim için sanırım.
Öncelikle teşekkür ederim bir dahaki yaza kadar veya bir dahaki yaz yapmaya çalışacağım. Bütçe belirlemedim ama 2500-3000 arası makul olur benim için sanırım.
RX 550 gayet yeterli neden değiştiriyorsunuz bence babanıza aldırmayın sonra çok pişman olursunuz gençler artık böyle kendi ayalarının üstünde duramıyor.
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
G.Skill 16GB(2x8) Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16D-16GVRB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
RX 550 gayet yeterli neden değiştiriyorsunuz bence babanıza aldırmayın sonra çok pişman olursunuz gençler artık böyle kendi ayalarının üstünde duramıyor.