i5-2400 ve RX 570 Sistem İçin Yükseltme Önerisi

Victoria Louise

Megapat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (Zalman Optima II Soğutucu) / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Boya M1DM Mikrofon / Monitör: Koorui G2421V
Meslek
Çevirmen
Profil Kapağı
1525871261
Ölü sayılabilecek bir soket olan LGA1155 soketine sahip ASUS H61M-K anakartını kullanıyorum. Yanında da başlıkta belirttiğim iki parça var. Bunlara ek olarak 2X4GB DDR3 1333MHZ belleklerim ve 240 GB SSD + 500 GB HDD depolama alanım var.

Battlefield V benzeri yeni nesil oyunlarda işlemci engeline takılıyorum. 32v32 Grand Operation modunda örneğin 20-30 FPS'lere kadar düşerken 8V8 ya da 16v16 Squad Conquest ve Team Deathmatch modlarında 80-90 FPS alıyorum. Mümkünse bu sokette, değilse farklı bir DDR3 destekli sokette işlemci ve gerekirse anakart yükseltme öneriniz var mıdır? Bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Güç kaynağı sorunum yok, elimdeki işlemciden yeni olup daha yüksek TDP'li işlemci zaten pek yok.

Bu arada bir ekleme yapayım, bundan önce i3-3240 ile birlikte RX 460 kullanıyordum. Yükseltme yaptım fakat istediğim performansı tam elde edemedim. Bazı oyunlarda büyük farklar gözlememe rağmen bazı oyunlar (Battlefield V, Battlefield 1, FarCry 5 gibi. ) Hayal kırıklığı yaşattı. Neredeyse eskisinden farkı yok. O yüzden farkı gözlemleyebileceğim, 60 FPS modern oyun oynayabileceğim bir yükseltme yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence i7 2600 gibi işlemcilere geçmelisin.
Ama ddr 3 bellekleri falan topluca sat sadece hdd sdd psu ve ekran kartı kalsın ve ryzenli veya g5400 sistem topla.
Ama ddr 3 bellekleri falan topluca sat sadece hdd sdd psu ve ekran kartı kalsın ve ryzenli veya g5400 sistem topla.

i7 3770 düşünüyorum, sizce belirgin bir fark görebilir miyim?

i7-2600 aldım, konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı