Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #1 RAM 16 GB DDR3 Ekran kartı Sapphire Pulse RX 580 8 GB Anakart Asus P8Z68-V LX İşlemci i5-2400 3.10 GHz AIDA64 ile yaptığım stres testi bu şekilde. Sizce normal mi? Overclock yapmayı düşünüyordum ama yük altında 80 derece iken mümkün değil. Normalde işlemci işimi görüyor darboğaz olduğu için overclock yapacaktım. Dosya Ekleri cpuu.PNG 40,4 KB · Görüntüleme: 33
AIDA64 ile yaptığım stres testi bu şekilde. Sizce normal mi? Overclock yapmayı düşünüyordum ama yük altında 80 derece iken mümkün değil. Normalde işlemci işimi görüyor darboğaz olduğu için overclock yapacaktım.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 15 Ekim 2022 #2 FPU testi aktifken 80 derece gayet iyi. FPU tikini kaldırıp deneyin kaç derece oluyor?
Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #3 Takeshi Kovacs dedi: FPU testi aktifken 80 derece gayet iyi. FPU tikini kaldırıp deneyin kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Şu anda evde değilim eve geçeyim deneyeceğim denediğim zaman dönüş yaparım sağolun Takeshi Kovacs dedi: Fpu testi aktifken 80 derece gayet iyi. Fpu tikini kaldırıp deneyin kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok geç oldu ama fpu işaretlenmemişken bu şekilde. Son düzenleme: 16 Ekim 2022
Takeshi Kovacs dedi: FPU testi aktifken 80 derece gayet iyi. FPU tikini kaldırıp deneyin kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Şu anda evde değilim eve geçeyim deneyeceğim denediğim zaman dönüş yaparım sağolun Takeshi Kovacs dedi: Fpu testi aktifken 80 derece gayet iyi. Fpu tikini kaldırıp deneyin kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok geç oldu ama fpu işaretlenmemişken bu şekilde.