Çözüldü i5 2410M 0.78GHz'de takıldı ve bilgisayar çok yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yilmaz04

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Maltepe, İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha yeni bilgisayara format attım (2 şubat), ilk iki gün oldukça hızlı çalışıyordu bilgisayar. Sonralarda biraz yavaşlamaya başladı, bugün de NVIDIA Driver'ı kurdum, iyice bir yavaşladı. Şimdi bu saatlerde GTA 5'i indirip denedim ve sonuç korkunç. Formattan önce 40FPS alırdım şimdi en düşük ayarlarda 10FPS'i geçmiyor. Hem GT620M ile hem de HD Graphics 3000 ile açmayı denedim sonuç aynı. Meğer işlemci 0.78GHz değerinde takılmış kalmış. Aşağı da inmiyor bir tık da artmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı? BIOS sıfırlamak işe yarar mı?

Bilgisayarım:
Windows 10 Pro, i5 2410M 2.30GHz, NVIDIA GT620M, 250GB TOSHIBA SSD.

Arkadaşlar, daha yeni bilgisayara format attım (2 şubat), ilk iki gün oldukça hızlı çalışıyordu bilgisayar. Sonralarda biraz yavaşlamaya başladı, bugün de NVIDIA Driver'ı kurdum, iyice bir yavaşladı. Şimdi bu saatlerde GTA 5'i indirip denedim ve sonuç korkunç. Formattan önce 40FPS alırdım şimdi en düşük ayarlarda 10FPS'i geçmiyor. Hem GT620M ile hem de HD Graphics 3000 ile açmayı denedim sonuç aynı. Meğer işlemci 0.78GHz değerinde takılmış kalmış. Aşağı da inmiyor bir tık da artmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı? BIOS sıfırlamak işe yarar mı?

Bilgisayarım:
Windows 10 Pro, i5 2410M 2.30GHz, NVIDIA GT620M, 250GB Toshiba SSD.

Quick CPU indir maksimum performans a al.

Hocam, güç seçeneklerinden performans moduna alıp deneyin.

Hocam hallettim, quick CPU programına gerek kalmadı. Yeni format atmıştım, vcredist 2005 ve 2008 kurmayı unutmuşum. Onları kurdum birden 2.50GHz'e çıktı. Yine de yardımınız için teşekkürler.

Bir şey değil ama quick CPU yine de performans artırır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı