ASUS marka laptop kullanıyorum. 4 GB RAM 2 GB ekran kartı mevcut. Full Low olarak oynama şansım var mıdır?
Sistem özellikleri şu şekilde:
Dürüst olmak gerekirse biraz zorlayacaktır. Belki olmayacaktır. Bu konuda pek umutlu değilim. Ama bir nebze olsun oynatabilir mi? Diye de sormak istiyorum.
Keza çok heveslendiğim ve beğendiğim bir oyun. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.
Dürüst olmak gerekirse biraz zorlayacaktır. Belki olmayacaktır. Bu konuda pek umutlu değilim. Ama bir nebze olsun oynatabilir mi? Diye de sormak istiyorum.
Keza çok heveslendiğim ve beğendiğim bir oyun. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.
i5 5200U GT940M 8 GB RAM ve 5200RPM'lik harddiskte kasmadan açtım (Araç tepe bakış açısıyla 20-30 arası İç mekanlarda 45-50 FPS arası) oynanabilirdi üstelik 1360X768 en düşük ve kaplama kalitesi yüksek
Hocam Allah aşkına yapmayın ya. Hani anlıyorum oynamak istiyorsunuz ama gerçekten küçümsemiyorum ama 1050 Ti'lı sistem bile çok düşük ayarlarda çok düşük FPS'lerde oynuyor denemeye değmez. İnternetinize yazık.
Maalesef imkansız, 4gb ram bu oyun için yetersiz oyun en düşük ayarlarda bile minimum 10gb ram kullanıyor, işlemci ve ekran kartından bahsetmeye bile gerek yok.
i5 5200U GT940M 8 GB RAM ve 5200RPM'lik harddiskte kasmadan açtım (Araç tepe bakış açısıyla 20-30 arası İç mekanlarda 45-50 FPS arası) oynanabilirdi üstelik 1360X768 en düşük ve kaplama kalitesi yüksek