Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 26 Ağustos 2022 #1 i5-2430M işlemcim var. Roblox'da hafif bir oyun oynarken bilgisayarın aşırı ısınması normal mi bu işlemci için. Dereceleri eke koyuyorum.
i5-2430M işlemcim var. Roblox'da hafif bir oyun oynarken bilgisayarın aşırı ısınması normal mi bu işlemci için. Dereceleri eke koyuyorum.
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ağustos 2022 #2 Normal denilebilir. Bakım yaptırın.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Laptopta 80-95 arası normal.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 26 Ağustos 2022 #4 İşlemcinin fanı tozlanmış olabilir ve termal macunu kurumuş olabilir, kontrol etmenizi öneririm.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 26 Ağustos 2022 #5 AstroQ dedi: Normal denilebilir. Bakım yaptırın. Genişletmek için tıkla... 90 dereceleri görmesi roblox gibi hafif bi oyunda biraz fazla değilmi? Silinen üye dedi: İşlemcinin fanı tozlanmış olabilir ve termal macunu kurumuş olabilir, kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Olabilir, tozlu bir yerde oturuyorum çünkü.
AstroQ dedi: Normal denilebilir. Bakım yaptırın. Genişletmek için tıkla... 90 dereceleri görmesi roblox gibi hafif bi oyunda biraz fazla değilmi? Silinen üye dedi: İşlemcinin fanı tozlanmış olabilir ve termal macunu kurumuş olabilir, kontrol etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Olabilir, tozlu bir yerde oturuyorum çünkü.
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ağustos 2022 #6 Ahmt1 dedi: 90 dereceleri görmesi roblox gibi hafif bi oyunda biraz fazla değilmi? Genişletmek için tıkla... O bilgisayar için Roblox hafif değil. Termal macun sür, fanları temizle. Uzun süredir kullandığını varsayıyorum.
Ahmt1 dedi: 90 dereceleri görmesi roblox gibi hafif bi oyunda biraz fazla değilmi? Genişletmek için tıkla... O bilgisayar için Roblox hafif değil. Termal macun sür, fanları temizle. Uzun süredir kullandığını varsayıyorum.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 26 Ağustos 2022 #7 Ahmt1 dedi: 90 dereceleri görmesi roblox gibi hafif bi oyunda biraz fazla değilmi? Olabilir, tozlu bir yerde oturuyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Boşta 55 derece bu arada. AstroQ dedi: O bilgisayar için Roblox hafif değil. Termal macun sür, fanları temizle. Uzun süredir kullandığını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok ben i3 5. nesil işlemcide görmüştüm bu kadar ısınmıyordu. Birde ekran kartıda var bende. Boşta 68 derece pardon. Biraz yüksek değilmi değerler? Son düzenleme: 26 Ağustos 2022
Ahmt1 dedi: 90 dereceleri görmesi roblox gibi hafif bi oyunda biraz fazla değilmi? Olabilir, tozlu bir yerde oturuyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Boşta 55 derece bu arada. AstroQ dedi: O bilgisayar için Roblox hafif değil. Termal macun sür, fanları temizle. Uzun süredir kullandığını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok ben i3 5. nesil işlemcide görmüştüm bu kadar ısınmıyordu. Birde ekran kartıda var bende. Boşta 68 derece pardon. Biraz yüksek değilmi değerler?