McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 722 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 İyi sosyaller. Hazır indirime girmiş. Sistem yeterli mi? İşlemci: i5 2430M. RAM: 4 GB DDR3. Ekran kartı: GeForce 315m.
İyi sosyaller. Hazır indirime girmiş. Sistem yeterli mi? İşlemci: i5 2430M. RAM: 4 GB DDR3. Ekran kartı: GeForce 315m.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Haziran 2024 #2 Değil. Alma sakın böyle bir şey. Artı 0 Eksi
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.881 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 17 Haziran 2024 #3 Hayır. Kaldırmaz. Artı 0 Eksi
KS KS McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 722 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? McSoren dedi: Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? Genişletmek için tıkla... ? dogan_orun dedi: Hayır. Kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Değil. Alma sakın böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Şimdi almam daha sonra sistemin kaldıracağı daha iyi bir oyun indirime girdiğinde iade etmem mantıklı mı? Artı 0 Eksi
Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? McSoren dedi: Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? Genişletmek için tıkla... ? dogan_orun dedi: Hayır. Kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Değil. Alma sakın böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Şimdi almam daha sonra sistemin kaldıracağı daha iyi bir oyun indirime girdiğinde iade etmem mantıklı mı?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Haziran 2024 #5 McSoren dedi: Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? Şimdi almam daha sonra sistemin kaldıracağı daha iyi bir oyun indirime girdiğinde iade etmem mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Ben sistem alacaksınız sandım o yüzden almayın dedim. Sonra oynamak için alabilirsiniz evet. Artı 0 Eksi
McSoren dedi: Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? Şimdi almam daha sonra sistemin kaldıracağı daha iyi bir oyun indirime girdiğinde iade etmem mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Ben sistem alacaksınız sandım o yüzden almayın dedim. Sonra oynamak için alabilirsiniz evet.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.881 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 17 Haziran 2024 #6 McSoren dedi: Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? Şimdi almam daha sonra sistemin kaldıracağı daha iyi bir oyun indirime girdiğinde iade etmem mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Böyle düşünüyorsan yeni sistem için oyun alırım diyorsan tabii ki de. Tarzına uygun oyunları kütüphaneye eklemeye devam et. Artı 0 Eksi
McSoren dedi: Sağ olun. Veya simdi alsam da sonra iyi sisteme gecersem o zamanmı indirsem? Şimdi almam daha sonra sistemin kaldıracağı daha iyi bir oyun indirime girdiğinde iade etmem mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Böyle düşünüyorsan yeni sistem için oyun alırım diyorsan tabii ki de. Tarzına uygun oyunları kütüphaneye eklemeye devam et.
KS KS McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 722 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #7 Teşekkür ederim iyi sosyaller. Artı 0 Eksi