Merhabalar! Benim Samsung NP300E5A 9 yıllık laptopun var. Skype'da iş toplantısındaykem bilgisayarın kasasının fazla ısındığını fark ettim. Sıcaklık göstergesinden sıcaklığına baktığımda bilgisayar 92 dereceydi. Ben böyle bir şeyle bu bilgisayarda ilk defa karşılaştım sebebi ne olabilir?
Teknik özellikler.
Intel Core i5 2430M 2.4 GHz (Turbo 3.1 GHz)
4 GB RAM.
500 GB HDD.
Windows 10 32 Bit.
Merhabalar! Benim Samsung NP300E5A 9 yıllık laptopun var. Skype'da iş toplantısındaykem bilgisayarın kasasının fazla ısındığını fark ettim. Sıcaklık göstergesinden sıcaklığına baktığımda bilgisayar 92 dereceydi. Ben böyle bir şeyle bu bilgisayarda ilk defa karşılaştım sebebi ne olabilir?
Teknik özellikler.
4 GB RAM.
500 GB HDD.
Windows 10 32 Bit.
Turbo açık kaldıysa kapatın. Soğutma yetersiz ise açmayın. Kasa demişsiniz. Laptop olsa normal, masaüstü ise biraz fazla gibi duruyor. @The Anorak@SideWinder@Kerem00@cengover_ekin
Teknik özellikler.
4 GB RAM.
500 GB HDD.
Windows 10 32 Bit.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
Maksimum 100 derece diyor. Yüksek bir sıcaklık 92. Altına fan yapabilirsiniz. Abartmıyorum, işlemci sıcaklığını takip ediyorum, 30-32 derece fark ediyor. Ama ben içinde yazıcı motoru ve 120mm pervane kullandım. Etkili oluyor. Hazır satılanlar genellikle USB'den güç aldığı için işe yarayamıyor. Ben adaptör ile kullanıyordum.