yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #41 Denedin mi hocam tüm boot dosyalarını anlatıldığı şekilde? Senin gri bir bios ekranına atılman lazım.
Denedin mi hocam tüm boot dosyalarını anlatıldığı şekilde? Senin gri bir bios ekranına atılman lazım.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 5 Nisan 2022 #42 yusufklncc dedi: Denedin mi hocam tüm boot dosyalarını anlatıldığı şekilde? Senin gri bir BIOS ekranına atılman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam imajı sildim tekrar indirmem gerek :/ indirdikten sonra ne yapacağım?
yusufklncc dedi: Denedin mi hocam tüm boot dosyalarını anlatıldığı şekilde? Senin gri bir BIOS ekranına atılman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam imajı sildim tekrar indirmem gerek :/ indirdikten sonra ne yapacağım?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #43 Aynı işlemleri hocam zaten anlatıldı geçmiş mesajlarda.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 5 Nisan 2022 #44 yusufklncc dedi: Aynı işlemleri hocam zaten anlatıldı geçmiş mesajlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam adım adım şekilde anlatabilir misiniz size zahmet kusura bakmayın
yusufklncc dedi: Aynı işlemleri hocam zaten anlatıldı geçmiş mesajlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam adım adım şekilde anlatabilir misiniz size zahmet kusura bakmayın
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #45 zipin içinden RAW imajı çıkar balena ile USB belleğe yazdır USB belleği bir kere çıkar tak USB belleğin EFI kısmına verdiğim EFI klasörünü atıp confiği adlandır. EFI bölümü içindeki boot dosyasının adını boot-def yapıp boot7 olanın adını boot yap. Boot Menüden USB belleği boot et.
zipin içinden RAW imajı çıkar balena ile USB belleğe yazdır USB belleği bir kere çıkar tak USB belleğin EFI kısmına verdiğim EFI klasörünü atıp confiği adlandır. EFI bölümü içindeki boot dosyasının adını boot-def yapıp boot7 olanın adını boot yap. Boot Menüden USB belleği boot et.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 5 Nisan 2022 #46 yusufklncc dedi: ZIP'in içinden RAW imajı çıkar. Balena ile USB belleğe yazdır. USB belleği bir kere çıkar tak. USB belleğin EFI kısmına verdiğim EFI klasörünü atıp Config'i adlandır. EFI bölümü içindeki boot dosyasının adını boot-def yapıp boot7 olanın adını boot yap. Boot menüden USB belleği boot et. Genişletmek için tıkla... İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyor 330766 dedi: İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyor Genişletmek için tıkla... Başarılı şekilde boot etmiştim bu ekran gelmişti. 330766 dedi: İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyor Başarılı şekilde boot etmiştim bu ekran gelmişti. Genişletmek için tıkla... @453482 @tristessehivernale yardımcı olursanız çok sevinirim Son düzenleme: 5 Nisan 2022
yusufklncc dedi: ZIP'in içinden RAW imajı çıkar. Balena ile USB belleğe yazdır. USB belleği bir kere çıkar tak. USB belleğin EFI kısmına verdiğim EFI klasörünü atıp Config'i adlandır. EFI bölümü içindeki boot dosyasının adını boot-def yapıp boot7 olanın adını boot yap. Boot menüden USB belleği boot et. Genişletmek için tıkla... İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyor 330766 dedi: İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyor Genişletmek için tıkla... Başarılı şekilde boot etmiştim bu ekran gelmişti. 330766 dedi: İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyor Başarılı şekilde boot etmiştim bu ekran gelmişti. Genişletmek için tıkla... @453482 @tristessehivernale yardımcı olursanız çok sevinirim
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #47 330766 dedi: İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyorEki Görüntüle 1350997 Başarılı şekilde boot etmiştim bu ekran gelmişti. @453482 @tristessehivernale yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Boot Maintenance Manager dedikten sonra Boot From File de oradan USB belleğin EFI'si içine gel. EFI/OC/OpenCore.efi dosyasını seç.
330766 dedi: İşte bu hocam çok güzel anlattınız anladım hocam çok teşekkürler. @yusufklncc bu ekranda kaldı. Contiune diyorum ilerlemiyorEki Görüntüle 1350997 Başarılı şekilde boot etmiştim bu ekran gelmişti. @453482 @tristessehivernale yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Boot Maintenance Manager dedikten sonra Boot From File de oradan USB belleğin EFI'si içine gel. EFI/OC/OpenCore.efi dosyasını seç.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 5 Nisan 2022 #48 yusufklncc dedi: Boot Maintenance Manager dedikten sonra Boot From File de oradan USB belleğin EFI'si içine gel. EFI/OC/OpenCore.efi dosyasını seç. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumda disk seçme ekranı var mı çünkü 2.diskimde önemli verilerim var.
yusufklncc dedi: Boot Maintenance Manager dedikten sonra Boot From File de oradan USB belleğin EFI'si içine gel. EFI/OC/OpenCore.efi dosyasını seç. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumda disk seçme ekranı var mı çünkü 2.diskimde önemli verilerim var.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2022 #49 330766 dedi: Hocam kurulumda disk seçme ekranı var mı çünkü 2.diskimde önemli verilerim var. Eki Görüntüle 1351038 Genişletmek için tıkla... Evet var. Direkt kuruluma geçmeyeceğiz zaten bi internet tanıtalım. Ama kurulum ekranına ulaşıyor muyuz buna bakalım.
330766 dedi: Hocam kurulumda disk seçme ekranı var mı çünkü 2.diskimde önemli verilerim var. Eki Görüntüle 1351038 Genişletmek için tıkla... Evet var. Direkt kuruluma geçmeyeceğiz zaten bi internet tanıtalım. Ama kurulum ekranına ulaşıyor muyuz buna bakalım.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 5 Nisan 2022 #50 Failed to load configration hatası verdi. Hocam buraya kadar ben bıktım artık bıraktım bir daha da bu işe karışmayacağım bitti... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Failed to load configration hatası verdi. Hocam buraya kadar ben bıktım artık bıraktım bir daha da bu işe karışmayacağım bitti... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.