i5-2430M sisteme Mavericks kurma

EtoCicek

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Merhaba

Bilgisayarımda Windows 7, Ubuntu 14.02 ve Pardus 2013 KDE kurdum. Üçüde sıkıntısız çalışıyor. Birde Mac Os X Mavericks 10.9.1 kurmak istiyorum acaba bir sorun yaşar mıyım ve bu ne gibi bir sorun olur. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Teşekkürler.

Bilgisayarımın Özellikleri:
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz 4 Çekirdek
Ekran Kartı: 1GB NVIDIA GeForce GT 520M
RAM: 4 GB
HDD: 500GB
İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate + Ubuntu 14.02 + Pardus 2013 KDE

Ben bilgisayar programcılığı bölümünde okuyorum haliyle işletim sistemleriyle programlarla falan uğraşıyoruz. Bir hocam ubuntuyu kurmamı istedi bilgisayarıma. Bende böle şeylere meraklı olduğum için hazır elime fırsat geçmişken diğerlerini de kurup bakayım dedim en son gözüme mac os x maverick çarptı. Şimdi onu kurmayı planlıyorum :)

şu an elimde mac os x mavericks 10.9.1 var bu gerekli programlarla usbye yazdırıp direk flashtan boot yapsam bilgisayarı mac'i görür mü acaba.

Boot ekranı geldi yükle dedim siyah ekranda kaldı daha sonra graphic enableri no yaptım yazılar geldi bir süre bekledi ve yine siyah ekranda kaldı sorun ne olabilir ???

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı