i5-2430M sisteme Windows XP Kurulur mu?

Worm yeni yeni yayılmaya başladığı zamanda antivirüs yazılımları yetersiz kaldı, o dönemi ben bizzat yaşadığım için biliyorum. Daha sonraları gerekli yama çıkarıldı tabii, işimiz gereği kurumsal cihazları internete bağlamadan önce hotfix kurup o şekilde sistemi internete çıkarıyorduk zaten.

2 seneye kadar XP kullanırdım artık dayanacak gücüm kalmadığından parça temin edip windows 7 ye geçtim. güzel zamanlardı

2 seneye kadar XP kullanırdım artık dayanacak gücüm kalmadığından parça temin edip Windows 7'ye geçtim. Güzel zamanlardı

Aynen o zamanlar GTA Vice City kurtlar vadisi ve CS 1.5 oynardım güzel zamanlardı.

Aynen o zamanlar GTA Vice City kurtlar vadisi ve CS 1.5 oynardım güzel zamanlardı.
Bende CS 1.6 oynuyordum arkadaşlarım discord geçince bende mecburen parça aldım. 7 ye geçtim. aslında destek olsa güzel işletim sistemi hiç ağır değil.

Bende CS 1.6 oynuyordum arkadaşlarım Discord geçince bende mecburen parça aldım. 7'ye geçtim. Aslında destek olsa güzel işletim sistemi hiç ağır değil.

Aynen öyle ben o zamanlar Skype kullanıyordum sonra Hangouts'a geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…