Sonuç olumsuz,
Çünkü yukarıda ki , ekran görüntülerin de , Mac OS kurulumundan hemen sonra notebookumu yeniden başlattım,
Acer Bios Ekranında loading barının % 70 ine kadar gelip duruyor ?
Bios gitti,sanırım dedim. Bir kaç gündür buraya yazmak yerine , kendimce bios güncellemek için uğraştım olmadı , detaylı araştırmalarımla , Crisis Disk ile Bios Recovery yapmak istedim yine sonuç alamadım ,
Acaba Mac Os yükledim harddiskten mi dedim , HDD yi söküp aparatla diğer PC ' me bağladım biçimlendirdim , hatta ve hatta disk komutuyla içinde ki herşeyi temizledim , taktım yine sonuç alamadım ,
Dün en son notebookumu açtım , Bios pilini söktüm taktım , Ram ' leri söktüm taktım , Cd-rom ' u söktüm taktım , tüm donanımları kombinasyonlu olarak denedim bir türlü Bios ekranına giremiyorum .
Bana farklı bir fikir sunabilir misiniz ?
@3mr3 @Recep Baltaş
Yardım ederseniz çok makbule geçecek , günlerdir bununla uğraşıyorum artık bilgilerim bana yetmiyor , sizlere sorayım dedim ...
Arkadaşlar 1 aydan fazladır , uğraşıyorum .. Bir kaç teknik servise de gösterdim cihazın sorununu tam olarak bulamadılar...
Gördüğüm kadarıyla sizden de bir ümit yok ! Defalarca yazdım konu açtım ama geri dönen olmadı ..
En azından bir cevap verebilirdiniz ?