O ekran kartını kullandım, Gta 5 1080-low 45-60 FPS veriyor, CS:GO 1080p low - 70- 110 arası veriyor. İşlemci hiç fena değil, fiyatı 2000 lira etmez, PC'nin ederi 1500 lira ve evet, alınır. Daha iyi teklifler gelirse haberdar et yardımcı olurum.
Eğer laptop için dediyseniz, HD 7650M'li yani 2.nesil önde ve 3.nesil i5'e sahip laptopu 1500'e satmaya çalışıyorum hocam. İyi teklif geleceğini sanmıyorum. Bu fırsatı kaçırmamak en mantıklısı.
Yani mantıklı mı diyorsunuz takasa. Ben laptopu 2000'e satmaya çalışıyordum. Evde hali hazırda monitör var o yüzden biraz cazip geldi teklifi. Takası yapsam adamın vereceği pc daha mı iyi?
Eğer laptop için dediyseniz, HD 7650M'li yani 2.nesil önde ve 3.nesil i5'e sahip laptopu 1500'e satmaya çalışıyorum hocam. İyi teklif geleceğini sanmıyorum. Bu fırsatı kaçırmamak en mantıklısı.
Yani mantıklı mı diyorsunuz takasa. Ben laptopu 2000'e satmaya çalışıyordum. Evde halihazırda monitör var o yüzden biraz cazip geldi teklifi. Takası yapsam adamın vereceği PC daha mı iyi?