PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #21 Hououin Kyouma dedi: Hangi dosya kastınız? Uploadım kötü bu arada. Genişletmek için tıkla... Galiba karıştırdım hocam uefi desteği olmayan diye okumuşum. MBR bios için kurulmaz mı ki.
Hououin Kyouma dedi: Hangi dosya kastınız? Uploadım kötü bu arada. Genişletmek için tıkla... Galiba karıştırdım hocam uefi desteği olmayan diye okumuşum. MBR bios için kurulmaz mı ki.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 17 Haziran 2021 #22 PhoenixTech dedi: Galiba karıştırdım hocam UEFI desteği olmayan diye okumuşum. MBR BIOS için kurulmaz mı ki. Genişletmek için tıkla... Bu arada anakartım MBR mi UEFI mi bilmiyorum. UEFI olarak kurdum çalıştı.
PhoenixTech dedi: Galiba karıştırdım hocam UEFI desteği olmayan diye okumuşum. MBR BIOS için kurulmaz mı ki. Genişletmek için tıkla... Bu arada anakartım MBR mi UEFI mi bilmiyorum. UEFI olarak kurdum çalıştı.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #23 Hououin Kyouma dedi: Bu arada anakartım MBR mi UEFI mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. MBR desteği kesilmiş Windows 11'de tasarımı felan hoşuma gitti. Bir yolu varsa kurmayı deneyeceğim.
Hououin Kyouma dedi: Bu arada anakartım MBR mi UEFI mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. MBR desteği kesilmiş Windows 11'de tasarımı felan hoşuma gitti. Bir yolu varsa kurmayı deneyeceğim.