sherlock_holmes Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 20 25 Kasım 2020 #1 Ayarlar en düşükte sistemim: 6 GB RAM 1GB ekran kartı GT525M i5 2450 2.50 GHz
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 25 Kasım 2020 #2 HDD mi kullanıyorsunuz? Nasıl bir FPS düşüşü oluyor? Anlık takılma mı uzun süreli mi? Artı 0 Eksi
ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 Önceden ani FPS düşüşü var mıydı? Artı 0 Eksi
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #4 Drop mu yiyiyorsunuz yoksa FPSiniz mi düşük? Artı 0 Eksi
KS KS sherlock_holmes Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 20 26 Kasım 2020 #5 lykiamami dedi: Drop mu yiyiyorsunuz yoksa FPS'iniz mi düşük? Genişletmek için tıkla... FPS normalde 40 60 arası bazen 90'a kadar çıkıyor ama aniden 1 FPS'ye düşüyor TRVDehşeti dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? Nasıl bir FPS düşüşü oluyor? Anlık takılma mı uzun süreli mi? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum, aniden düşüyor bir süre öyle kalıyor (çok uzun bir süre değil 5 sn falan) ProTr dedi: Önceden ani FPS düşüşü var mıydı? Genişletmek için tıkla... Önceden 25 FPS alıyordum daha yeni düzelttim Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Drop mu yiyiyorsunuz yoksa FPS'iniz mi düşük? Genişletmek için tıkla... FPS normalde 40 60 arası bazen 90'a kadar çıkıyor ama aniden 1 FPS'ye düşüyor TRVDehşeti dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? Nasıl bir FPS düşüşü oluyor? Anlık takılma mı uzun süreli mi? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum, aniden düşüyor bir süre öyle kalıyor (çok uzun bir süre değil 5 sn falan) ProTr dedi: Önceden ani FPS düşüşü var mıydı? Genişletmek için tıkla... Önceden 25 FPS alıyordum daha yeni düzelttim
ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #6 sherlock_holmes dedi: FPS normalde 40 60 arası bazen 90'a kadar çıkıyor ama aniden 1 FPS'ye düşüyor. HDD kullanıyorum, aniden düşüyor bir süre öyle kalıyor (çok uzun bir süre değil 5 sn falan) Önceden 25 FPS alıyordum daha yeni düzelttim. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzelltiniz? Bende de aynı sorun var hala düzeltemedim. Artı 0 Eksi
sherlock_holmes dedi: FPS normalde 40 60 arası bazen 90'a kadar çıkıyor ama aniden 1 FPS'ye düşüyor. HDD kullanıyorum, aniden düşüyor bir süre öyle kalıyor (çok uzun bir süre değil 5 sn falan) Önceden 25 FPS alıyordum daha yeni düzelttim. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzelltiniz? Bende de aynı sorun var hala düzeltemedim.
KS KS sherlock_holmes Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 20 26 Kasım 2020 #7 ProTr dedi: Peki nasıl düzelltiniz? Bende de aynı sorun var hala düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Grafikleri Minecraft'a çevirerek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ProTr dedi: Peki nasıl düzelltiniz? Bende de aynı sorun var hala düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Grafiklerden bir şey beklemeyin o sorunu yaşıyorsanız sadece oyuna odaklanacaksınız grafiklere odaklanırsanız zevkiniz kaçar Artı 0 Eksi
ProTr dedi: Peki nasıl düzelltiniz? Bende de aynı sorun var hala düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Grafikleri Minecraft'a çevirerek Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ProTr dedi: Peki nasıl düzelltiniz? Bende de aynı sorun var hala düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Grafiklerden bir şey beklemeyin o sorunu yaşıyorsanız sadece oyuna odaklanacaksınız grafiklere odaklanırsanız zevkiniz kaçar