i5-2450 yerine işlemci tavsiyesi

İşlemcin dahil olduğu çipset ailesindeki işlemciler arasında iyi bir noktada, 500 TL ya da daha fazlasını vermeye hazırsan, elindeki makinayı satıp üzerine bu parayı eklersen hem işlemcin hem de ekran kartın upgrade olmuş olur.

Yok ben gene de işlemci değiştirmek istiyorum diyorsan, işlemci gücü olarak anlamlı fark yaratacak işlemciler senin durumunda 4 çekirdek ve yüksek çalışma frekanslı olanlar. Ancak bunların da TDP değerleri daha yüksek, yani soğutma sistemin yetersiz kalabilir. Ona da birşeyler uydurum diyorsan:

ARK | Intel® Ürünlerini Karşılaştır

Bu arada BIOS desteklemez ise çalışmazlar.
Listeyi aslında uzundu, yukarıdaki sebeplerden ötürü oldukça kırptım.

Tekrarlıyorum kötü bir upgrade.

O zaman ben bilgisayarı güncellemek yerine yeni bir bilgisayar almam daha mantıklı olacak gibi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Merhabalar, bilgisayarımda Intel'in i5-2450M işlemcisi var. Bu işlemciyi güncelleyebileceğim ucuz, hızlı bir işlemci tavsiyesi alabilir miyim?

Üstadım güncellemenizdeki maskat oyun için ise neye darboğaz yapıyorda değiştirmeye çalışıyorsunuz. Yazıktır bir dürü para harcayacaksınız. Bence o işlemci çok iyi bir işlemci sizin makinada herşeyi ezer geçer.
Yoksa elbette daha iyi birşeyler bulunabilir eklenebilir. Para sizin belki ama insan içi burkuluyor şunu bunu alın diyemiyor.

i5 2450M yerine ben de i7 3540M işlemci takmayı düşünüyorum çipsetleri uygun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…