i5 2450M için anakart önerisi

kayropractic

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Masaüstü bilgisayarımın anakartı daha önceden işlem görmüştü ve 1 hafta önce bozuldu sonra çatırdadı ve tamamen bitti. Masaüstü sistemi 5 yıldır kullanmaktayım. Sistem özelliklerime uygun bir anakarta ihtiyacım var.
Sistem özelliklerim;
Anakart:[ESKI] Intel HM65MCL2 1600MHz DDR3.
CPU: Intel i5 2450M 2.5GHz 989p.
RAM: Hi-Level 4×2 [8GB] DDR3 1600MHz.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240.
HDD: 500GB.
SSD: 120GB.
PSU (Power Supply): 300W marka spoiler galiba. Başka bir mağazadan toplu aldım sistemi 5 yıl önce umarım güzel bir fiyat performans anakart bulabiliriz. Şimdiden teşekkürler.

Eski anakartın işlemci soketi 988b idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop işlemcisini normal kasalı bilgisayarlara takamazsınız.
Bilmiyorum fakat mevcut işlemciyi 5 yıldır H61QMBL anakartta kullanmaktayım

Anakart soketim 988B işlemci Intel i5 2450M 2.5 Ghz

Son düzenleme:
Masaüstü bilgisayarlara utanmadan notebook ve laptop işlemcileri takılıyor bu bir gerçek

Benim de şu an mobil anakart gibi bir şeye ihtiyacım var

Mobil anakartlar var onlarla takılıyor.
Umarım bulunur

Arkadaşlar bu özelliklere ait bir anakart bulabilir miyiz önerir misiniz ben aradım bulamadım. Destek lazım.

Bi bakayım. Teşekkürler

O anakartlar pek ucuz olmaz o tarz şeye para vereceğine 2.el 3470+H61 al 650TL'ye halledersin bu ikisini.
1000 Tl den bahsediyorisek ben o masrafı gözden çıkardım. Uygun öneri için teşekkürler

Hem bulması zor hemde 2450M güçsüz bi işlemci masaüstü işlemcisi ve anakartı bakın daha iyi olur. Bütçe belirtirseniz iyi olur.
Teşekkür ederim sadece anakart bulamıyor muyuz.Bütçe belirteceğim en kısa vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…