i5-2450M için ekran kartı önerisi

119158

Megapat
Merhaba. i5 2450M işlemcili, 8 GB bellekli bilgisayarıma ekran kartı alacağım. Monitörüm 900P olduğundan çok güçlü bir şey olması gerekmiyor. Güncel oyunları 40+FPS oynayabileyim yeter. 1050 Ti düşündüm ama işlemci eski olduğundan darboğaz yapmasından korkuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör 1080P olsaydı daha iyi olurdu darboğaz açısından. Tavsiyem bulabilirseniz İ7 2670qm takın eğer bulamazsanız Quadro R7 240 veya gtx 750 ti öneririm. Eğer bulursanız o işlemciyi 1050Tİ veya RX 560 alın derim.

İşlemciyi değiştirme şansım yok maalesef. Bu işlemci ile RX560 hiç gitmez mi diyorsunuz?

i5-2450M laptop işlemcisi e GPU olayını mı yapacaksınız? Eğer yapacaksanız PSU'da lazım.

Anakartım Esonic HM65MAL. Micro ATX boyutunda ama mobil işlemci takılıyor. PSU 350W. İşlemci TDP'si 35W olduğundan PSU yeter diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı