i5-2450M için Windows 10 vs. 11

4 GB RAM, GeForce 610M ekran kartı ve 240 GB SSD var. Bu laptopta şu an Windows 10 var ama Windows 11 yapsam aynı hızda kullanabilir miyim veya iyi olur mu?

4 GB RAM, GeForce 610M ekran kartı ve 240 GB SSD var. Bu laptopta şu an Windows 10 var ama Windows 11 yapsam aynı hızda kullanabilir miyim veya iyi olur mu?
Bende 8GB RAM, 710M ekran kartı, 500GB SSD, i5 3230M işlemci var ama ben kuramadım, yani desteklemediğini söylüyor Windows. Siz nasıl kuracaksınız?

Rufus ile Windows 11'i yazarken otomatik olarak baypass edebiliyorsunuz yani desteklemese de kurulabiliyor. Valorant dışında bir sorun olmuyor, Celeron N2940 laptop ile beta sürecinden bu yana kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Üst düzey bir performans beklentiniz yok ve cihazınızın ne olduğunun farkında birisi iseniz muazzam bir performans kaybı vs hissetmezsiniz. Hatta arayüz daha akıcı.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 49
Bende 8 GB RAM, 710M ekran kartı, 500GB SSD, i5 3230M işlemci var ama ben kuramadım, yani desteklemediğini söylüyor Windows. Siz nasıl kuracaksınız?

Teşekkür ederim. Herhangi bir problem oluşturur mu acaba?

Tpm si kırılmış iso bulup kurabilirsin. Win 11 eski sistemlerde win 10 dan daha hızlı çalışıyor o yüzden tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…