i5-2450M RAM Takviyesi

OKAN BAYBURT

Hectopat
Daha fazla  
Hp Pavilion G6 1307st modelinde bir laptop'um var.
Laptop'u aldıgımda RAM'ı ddr3 4 gbdı , 1 hafta kadar önce sistemde takılı olan 4 gblık ram'ın özellikleriyle uyumlu calısabılıcek bir ram taktım. 8 gb'a yükselttim.
Benim sorum şu olucak ; bu laptop'u alırken severek aldım ve oyun oynamayı seviyorum. Ama artık yeni oyunları oynayamıyorum. Oynasam bile cok düşük low seviyesinde oynuyorum. buda beni rahatsız ediyor. Sizden ricam bu modelini yazmıs oldugum laptopumun ekran kartını değiştirebiilir miyim? Eğer değişiyorsa'da hangi kart uyumlu bana bir yol gösterebilir misiniz ?

İyi çalışmalar , teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma sağ tık özellikler yapınca 8.00 gb gözüküyor.
Aıda64 veya cpu-z gibi programla baktıgımda'da gözüküyor.
Aıda64'de ram bölümüne baktıgımda iste max. bellek miktar 16gb yazıyor ?

ScreenShot

Özel durum yaşayan şanslı kullanıcılardansın, bazı özel durumlarda senin yaşadığın durum olabiliyor, başka kaynaklarda da(gerçi gerek yok, HP'den sonra) 6GB denilmiş.
Aida muhtemelen işlemci RAM destek bilgisini veriyor :ARK | Intel® Core™ i5-2450M Processor (3M Cache, up to 3.10 GHz)

Tavsiye olarak windows 7 home basic'i kullanma, 8.1 pro daha verimli olabilir.
Bu arada güç adaptör simgesinin solunda action center bayrak açmış, ilgilen istersen önemli birşeydir belki.

neden yazı yazma yetkim 1 günlüğüne elimden alındı acaba?
merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…