KEREMBCR03 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Archley dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam burada Clover kullanıyorlar ama ben OpenCore ile kurulum yapıyorum, çalışacağına emin misiniz?
Archley dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam burada Clover kullanıyorlar ama ben OpenCore ile kurulum yapıyorum, çalışacağına emin misiniz?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 10 Eylül 2022 #12 KEREMBCR03 dedi: Hocam burada Clover kullanıyorlar ama ben OpenCore ile kurulum yapıyorum, çalışacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ah pardon. Aynı aynı driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun.
KEREMBCR03 dedi: Hocam burada Clover kullanıyorlar ama ben OpenCore ile kurulum yapıyorum, çalışacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ah pardon. Aynı aynı driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun.
KEREMBCR03 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #13 Archley dedi: Ah pardon. Aynı aynı Driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Archley dedi: Ah pardon. Aynı aynı Driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun. Genişletmek için tıkla... Config dosyasına tanıtmalı mıyım? Archley dedi: Ah pardon. Aynı aynı Driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun. Genişletmek için tıkla... End random seed hatası çıkmadı ama bu hata çıktı. @453482 @claus @Recep Baltaş. Son düzenleme: 10 Eylül 2022
Archley dedi: Ah pardon. Aynı aynı Driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Archley dedi: Ah pardon. Aynı aynı Driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun. Genişletmek için tıkla... Config dosyasına tanıtmalı mıyım? Archley dedi: Ah pardon. Aynı aynı Driver'ı bulup atarsanız çalışma ihtimali var. Ama OpenCore için olsun. Genişletmek için tıkla... End random seed hatası çıkmadı ama bu hata çıktı. @453482 @claus @Recep Baltaş.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Eylül 2022 #14 Bu bilgisayarda UEFI vardı değil mi? Siz flashı UEFI olarak mı boot ettiniz Legacy olarak mı?
KEREMBCR03 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #15 e.n.e.s dedi: Bu bilgisayarda UEFI vardı değil mi? Siz flashı UEFI olarak mı boot ettiniz legacy olarak mı? Genişletmek için tıkla... UEFI boot var BIOS legacy, legacy USB devre dışı olunca flash belleği görmüyor.
e.n.e.s dedi: Bu bilgisayarda UEFI vardı değil mi? Siz flashı UEFI olarak mı boot ettiniz legacy olarak mı? Genişletmek için tıkla... UEFI boot var BIOS legacy, legacy USB devre dışı olunca flash belleği görmüyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Eylül 2022 #16 Peki Legacy USB'yi açınca UEFI Boot'u da açabiliyor musunuz?
KEREMBCR03 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #17 e.n.e.s dedi: Peki legacy USB'yi açınca UEFI Boot'u da açabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İkisi ayrı UEFI boot sürekli açık Windows için kullanıyorum.
e.n.e.s dedi: Peki legacy USB'yi açınca UEFI Boot'u da açabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İkisi ayrı UEFI boot sürekli açık Windows için kullanıyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Eylül 2022 #18 Tamamdır hocam müsait olduğumda tekrar bir EFI yollayacağım, onunla denersiniz.
KEREMBCR03 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #19 e.n.e.s dedi: Tamamdır hocam müsait olduğumda tekrar bir EFI yollayacağım, onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Sizin gönderdiğiniz EFI ve boot dosyası ile bu ekrana kadar geldi normalde bu ekrana bile gelmiyordu sadece siyah ekranda kalıyordu.
e.n.e.s dedi: Tamamdır hocam müsait olduğumda tekrar bir EFI yollayacağım, onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Sizin gönderdiğiniz EFI ve boot dosyası ile bu ekrana kadar geldi normalde bu ekrana bile gelmiyordu sadece siyah ekranda kalıyordu.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Eylül 2022 #20 Bununla deneyin bakalım. EFI.zip Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr