i5 2450M sistem LoL'de kaç FPS verir?

Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi yarın bu laptopu 1000₺ fiyata anlaştım. Sadece menteşede sıkıntı var ufak o kadar. Sistemle sadece LoL oynanacak. i5 2450M, AMD Radeon 7670M 2 GB, 8 GB RAM LoL'de donma takılma kasma olmadan yüksek FPS oynatabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220401-214305_letgo.jpg
    Screenshot_20220401-214305_letgo.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi yarın bu laptopu 1000₺ fiyata anlaştım. Sadece menteşede sıkıntı var ufak o kadar. Sistemle sadece LoL oynanacak. i5 2450M, AMD Radeon 7670M 2 GB, 8 GB RAM LoL'de donma takılma kasma olmadan yüksek FPS oynatabilir mi?
Yüksek FPS oynatması pek mümkün değil gibi , 60 fps civarları oynayabilirsiniz belki düzgün ayarlama yaparsanız fakat takım savaşlarında takılma ve ani FPS düşüşü olacağını düşünüyorum.

Yüksek FPS oynatması pek mümkün değil gibi, 60 FPS civarları oynayabilirsiniz belki düzgün ayarlama yaparsanız fakat takım savaşlarında takılma ve ani FPS düşüşü olacağını düşünüyorum.

Ben rahat oynatacağını düşünüyordum kasma olursa almayacağım cihazı. Diğer akadaşlarda fikir ve deneyim sahibi olan yazarsa sevinirim. Teşekkürler yanıtın için.

Ben rahat oynatacağını düşünüyordum kasma olursa almayacağım cihazı. Diğer akadaşlarda fikir ve deneyim sahibi olan yazarsa sevinirim. Teşekkürler yanıtın için.
Bence en garantisi satıcı arkadaştan test videosu atmasını isteyin veya elden alacaksanız test ederek alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı