Bilgisayarım sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen.
i5 2450M.
6 GB RAM.
GT525m
Oyunu 20 FPS civarında oynuyorum videolarda gördüklerimde hep ayarlardan grafikleri en düşüğe çekiyorlar en düşükte bile 30 FPS ve o da donarak oynanıyor.
RAM ile alakalı bir durum yok ortada o oyun için çok yetersiz bir sistem yani farklı önerilerde bulunsalar bile görüntüyü berbat etmeden oynayamazsınız yani 800x600 gibi bir çözünürlükte deneyin isterseniz de yani olacak iş değil ne yazık ki.
Bilgisayarım sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen.
i5 2450M.
6 GB RAM.
GT525m
Oyunu 20 FPS civarında oynuyorum videolarda gördüklerimde hep ayarlardan grafikleri en düşüğe çekiyorlar en düşükte bile 30 FPS ve o da donarak oynanıyor.
RAM ile alakalı bir durum yok ortada o oyun için çok yetersiz bir sistem yani farklı önerilerde bulunsalar bile görüntüyü berbat etmeden oynayamazsınız yani 800x600 gibi bir çözünürlükte deneyin isterseniz de yani olacak iş değil ne yazık ki.
Forumda ne kadar ilginç insan varsa bana denk geliyor sizin anlayacağınız dilden yazıyorum.
Dayı hayatında hiç bilgisayar kullandın mı bilmiyorum ama o oyun için önerilen ekran kartı GTX 260 internete yaz bibakalım GTX 260 ile GT 525m arasında ne kadar uçurum fark var gör anladın.
Sizin oyun anlayışınız 20 FPS'e tamamsanız komik cidden XDD.