Çözüldü i5-2450M sistemde AC Black Flag kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

penthossad

Decapat
Daha fazla  
RAM
6 GB
Ekran kartı
GT525M
İşlemci
İ5 2450M
Bilgisayarım sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen.
  • i5 2450M.
  • 6 GB RAM.
  • GT525m
Oyunu 20 FPS civarında oynuyorum videolarda gördüklerimde hep ayarlardan grafikleri en düşüğe çekiyorlar en düşükte bile 30 FPS ve o da donarak oynanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denedim fakat olmuyor sadece 2 3 FPS fark ediyor.

RAM ile alakalı bir durum yok ortada o oyun için çok yetersiz bir sistem yani farklı önerilerde bulunsalar bile görüntüyü berbat etmeden oynayamazsınız yani 800x600 gibi bir çözünürlükte deneyin isterseniz de yani olacak iş değil ne yazık ki.
Denedim fakat olmuyor sadece 2 3 FPS fark ediyor.

RAM ile alakalı bir durum yok ortada o oyun için çok yetersiz bir sistem yani farklı önerilerde bulunsalar bile görüntüyü berbat etmeden oynayamazsınız yani 800x600 gibi bir çözünürlükte deneyin isterseniz de yani olacak iş değil ne yazık ki.

Çözüm
Dayı onun sistem gereksinimlerini biliyor musun nasıl yetersiz.

Forumda ne kadar ilginç insan varsa bana denk geliyor sizin anlayacağınız dilden yazıyorum.
Dayı hayatında hiç bilgisayar kullandın mı bilmiyorum ama o oyun için önerilen ekran kartı GTX 260 internete yaz bibakalım GTX 260 ile GT 525m arasında ne kadar uçurum fark var gör anladın.

Sizin oyun anlayışınız 20 FPS'e tamamsanız komik cidden XDD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı