i5 2450M ve GT520 sistem darboğaz mı yapıyor?

Deniz Gemici

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam çoğu oynadığım oyunlarda ani FPS düşüşü yaşıyorum ve oyunları dikey eşitlemesiz rahat oynayamıyorum sistem özelliklerini de belirteyim.

Sistem özelliklerim:
6 GB DDR3 RAM
NVIDIA GeForce GT 520 MX ekran kartı (64 Bit)
i5 2450M işlemci
DirectX 12
64 Bit tabanlı.

Dosya Ekleri

• IMG_20200403_183509.jpg
    880,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200403_184424.jpg
    935,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın görselde bir darboğaz yok. Laptop üreticileri ekran kartını besleyecek işlemci koyar zaten.

Şunun çözümü nedir peki dikey eşitleme açmadan oyunları nasıl rahat akıcı vir şekilde oynarım bunun çözümü var mıdır şöyle anlatayım LOL 100 FPS'lerde gezer normalde ama ben dikey eşitleme ile oynuyorum 100 FPS'de aynı oyun kasıyormuş gibi gözüküyor bunun çözümü nedir?
Attığın görselde bir darboğaz yok. Laptop üreticileri ekran kartını besleyecek işlemci koyar zaten.

Bir de ani FPS düşmeleri oluyor oyunlarda onun çözümü nedir?

Termal macun yenilemesi yaptırın veya biliyorsanız yapın sıcaklıklar en az 10-15 derece fark edecektir.

Termal macun yenilemesi yaptırın veya biliyorsanız yapın sıcaklıklar en az 10-15 derece fark edecektir.

Termal macunlar 3 ay oldu değişeli bende macun var abim yapıyor.
Sürücü kaynaklı olabilir ya da Windows orijinal mi? Ve sıcaklıklarınız çok yüksek.

Windows 10 çıktığı sene kendi orijinal sitesinden indirdim o zamandan beri orijinal Windows 10 kullanıyorum ekran kartı da güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…