F FSM Han Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 RAM 2x4 RAM Ekran kartı Intel HD Graphics 3000 İşlemci Intel Core i5-2467M CPU 1.60 GHz Yardım ederseniz sevinirim her çözümü denedim
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Mayıs 2023 #2 FSM Han dedi: Eki Görüntüle 1772672 her çözümü denedim Genişletmek için tıkla... Sanal makine ile mi oynamaya çalışıyorsun? Artı -1 Eksi
FSM Han dedi: Eki Görüntüle 1772672 her çözümü denedim Genişletmek için tıkla... Sanal makine ile mi oynamaya çalışıyorsun?
KS KS F FSM Han Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 EsatKa dedi: Sanal makine ile mi oynamaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Derken? Düzgünce açıklarsan sevinirim. @EsatKa Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Sanal makine ile mi oynamaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Derken? Düzgünce açıklarsan sevinirim. @EsatKa
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Mayıs 2023 #4 FSM Han dedi: Derken? Düzgünce açıklarsan sevinirim. @EsatKa Genişletmek için tıkla... Virtual Machine (türkçesi sanal makine.) Diyor, sen Launcher'i hangi program ile açmaya çalışıyorsun? Artı -1 Eksi
FSM Han dedi: Derken? Düzgünce açıklarsan sevinirim. @EsatKa Genişletmek için tıkla... Virtual Machine (türkçesi sanal makine.) Diyor, sen Launcher'i hangi program ile açmaya çalışıyorsun?
KS KS F FSM Han Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #5 EsatKa dedi: Virtual Machine (türkçesi sanal makine.) Diyor, sen Launcher'i hangi program ile açmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Korsan ile??? Ne demeye çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
EsatKa dedi: Virtual Machine (türkçesi sanal makine.) Diyor, sen Launcher'i hangi program ile açmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Korsan ile??? Ne demeye çalışıyorsunuz?