Çözüldü i5 2500 2 çekirdek 2 threads?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan0

Centipat
Arkadaşlar i5 2500 aldım 2 çekirdek ve 2 threads yazıyor acaba PC değil mi veya herhangi bir ayarlarda mı sıkıntı var yoksa i5 2500'ün 2 çekirdekli versiyonu da var mı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG7.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG7.PNG
    15,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çalıştır'dan veya arama çubuğundan "msconfig"i açın. Önyükleme sekmesine gelip Gelişmiş Seçenekler'e tıklayın. Sol üstte bir tik varsa onu kaldırın. Tamam deyip yeniden başlatın.

1599137783148.png
Arkadaşlar i5 2500 aldım 2 çekirdek ve 2 threads yazıyor acaba PC değil mi veya herhangi bir ayarlarda mı sıkıntı var yoksa i5 2500'ün 2 çekirdekli versiyonu da var mı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

İyi de i5 2500 4 çekirdek 4 threads değil mi?

Hocam CPU-Z güncellemeyi deneyin, güncelse eğer geçmiş olsun. Bazen bu tür durumlar olabiliyor, kimisine 8 Core 8 thread geldiği de oluyor.

Dostum CPU Z güncel MSI Afterburner'den açtım orada da 2 Core 2 threads yazdı çok ilginç benim ekran kartı RX460 onu tam performans la besleyebilecek mi nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamış değilim?

İyi de i5 2500 4 çekirdek 4 threads değil mi?

Evet.

Çalıştır'dan veya arama çubuğundan "MSConfig"i açın. Önyükleme sekmesine gelip gelişmiş seçenekler'e tıklayın. Sol üstte bir tik varsa onu kaldırın. Tamam deyip yeniden başlatın.

Eki Görüntüle 656811

Eyvallah kardeşim 4 Core 4 threads oldu çok korktum bir an üretim hatası mı acaba vs diye 335 TL boşuna gitti sandım sağ ol adamım yardımın için :)

AIDA64 ile bir bakabilir misiniz?

Çözdüm dostum sağ ol yardımın içinde.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG8.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG8.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı